Notícia

Arcalís continua obrint una pista i un remuntador per a entrenaments de competició

Obertura de la pista Les Canals, on entrenen aquests dies els membres de la FAE i esquí clubs d'Andorra

canals,arcalis,balisa
Entrada a la pista Les Canals. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Federació Andorrana d'Esquí i els tecnificats dels esquí clubs entrenen aquests dies a Arcalís aprofitant les excel·lents condicions de la neu. I no ho fan al sector de La Coma, com podrien pensar molts, sinó a la pista de Les Canals, al sector de l'Hortell.


La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) i els membres tecnificats dels esquí clubs (U14, U16 i FIS) d'Andorra entrenen a la pista de Les Canals d'Arcalís, aprofitant les bones condicions de la neu de final de temporada. Cada dia, de 7.30 h a 10.30 h, i fins al 10 de maig, l'estació obre el teleesquí 3 i posa a disposició d'aquests esquiadors la pista per tal que facin l'entrenament.

El director de la FAE, Xavier Coll, ha explicat que aquestes sessions tècniques serveixen per posar en marxa la nova temporada, i que 'millor fer-les a casa que haver de desplaçar-se a altres llocs, com als Alps', amb tot el que suposa. D'aquesta manera, l'estació també treu rendiment a la pista, s'aprofita la neu existent i la federació i els clubs no s'han de desplaçar fora del país per fer els seus entrenaments.

Les Canals és una pista blava ubicada al sector de l'Abarsetar, a Arcalís. S'hi accedeix pel telecadira o pel teleeskí del mateix nom. Està encarada a nord i tradicionalment gaudeix d'una neu de gran qualitat i duresa per tenir una orientació amb poca insolació i una alta acumulació de neu gràcies a orografia del terreny.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny