Notícia

Torreño veu possible la convivència de Vallnord i el forfet d'Arcalís amb Grandvalira

Les inversions en producció de neu han 'salvat' una temporada en la qual només hi han hagut dues nevades importants

alfons torreño
Alfons Torreño en una imatge d'arxiu Autor/a: LDN
Un tancament com l'actual en l'accès al Pas de la Casa des de França en plena temporada d'esquí hauria estat "una catàstrofe" per a Grandvalira. Ho ha manifestat el director general de Nevasa (Grandvalira) Alfons Torreño en una entrevista a la ràdio-televisió andorrana. També ha informat que la temporada que ve es tornarà a comercialitzar el forfet de Grandvalira amb Arcalís. Així mateix ha admès confusió en el mercat i incertesa per la situació a Vallnord.


Grandvalira té dos punts d'entrada principals, el Pas de la Casa i el Tarter. Entre tots dos acumulen l'accés del 60% dels esquiadors. Per aquest motiu, Alfonso Torreño assegura que un tancament com l'actual a l'RN-22 en plena temporada hauria estat "una catàstrofe".

Grandvalira continuarà l'any vinent comercialitzant el forfet Plus que incorpora Arcalís. Torreño creu que seria una llàstima que Vallnord es trenqués, tot i que ha reconegut que hi ha certa confusió en el mercat i que s'hauria d'aclarir.

Opina que la convivència amb Vallnord és possible i diu que hi ha bona predisposició per entendre's. "Es pot fer. Hi ha una realitat geogràfica que marca i són estacions que tenen la seva identitat i el client que ve a Andorra acaba escollint. Si s’explica bé i amb temps, no hi ha d'haver cap problema. Però l’encaix no sempre és fàcil i l'han de resolde ells", ha declarat.

El director de Grandvalira ha celebrat els bons resultats de la temporada amb l'increment de la facturació i la despesa mitjana, tot i la manca de neu.

En l'entrevista el director general de Grandvalira ha explicat que les inversions que cada any s'han en producció de neu són les que han servit per 'salvar' la temporada. En aquest sentit ha recordat que als sectors de Grandvalira només havien rebut dues nevades importants.

A l'entrevista repassa altres aspectes importants que han condicionat, per a bé, la temporada 2018-19 y ha anunciat que ja s'està treballant sobre el terreny en les noves inversions pera a la propera temporada. Veure entrevista sencera en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots