Notícia

La marca i unió de Vallnord podria desaparèixer a finals d'estiu

Pal-Arinsal té interès en mantenir la marca però és possible que Arcalís se n'aparti voluntàriament a finals d'estiu

Pal,telecadira,seturia,font roja
Esquiadors a Pal en una imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Serà el "culebrot" de l'estiu 2019? Així ho deixen entreveure les darreres informacions que ens arriben des d'Andorra. Dos mitjans de comunicació donen per fet que el futur de la marca Vallnord, i la unió en un sol forfet de Pal, Arinsal i Arcalís, penja d'un fil.


El consell d'administració de Vallnord d'aquest dimecres a la nit en què s'havia de tractar la gestió dels forfets conjunts s'ha hagut d'anul·lar perquè el futur de la societat està més a punt de dissoldre's que no pas de continuar. La reunió s'ha traslladat a la setmana que ve. Segons el diari Ara.ad i consultant fonts properes a Arcalís, es dóna per fet que per a la propera temporada 19-20 la marca Vallnord deixarà d'existir, o cm a mínim no serà representativa de la unió en un sol forfet de les estacions de Pal, Arinsal i Arcalís.

Segons aquest mateix digital, des de Secnoa s'assegura que mantenir la marca Vallnord ja no té raó de ser però que, per contra, es manté l'interès a seguir oferint el forfet conjunt amb Pal Arinsal. Aquest nou passi conjunt, però, ja no seria sota el paraigua de Valllnord, sinó com un paquet "extra" que es comercialitzaria per a clients interessats en aquest passi.

Un altre dels digitals que està informant d'aquesta situació és Altaveu.com. Segons aquest portal d'informació andorrà, actualment Arcalís ja estaria concentrant els esforços en una única direcció: la seva integració dins la marca Grandvalira.

Es dóna per fet que Pal-Arinsal i Arcalís ja no compartiran domini a finals d'aquest estiu. Això sí, els responsables de Pal-Arinsal haurien manifestat l'interès a continuar amb la marca Vallnord i és en aquesta qüestió, sobre com resoldre l'abandonament de la marca Vallnord per part de Secnoa, i les conseqüències legals i jurídiques, per determinar el futur accionarial i propietat de Vallnord format actualment per EMAP en un 66% (Pal-Arinsal) i per Secnoa en un 34% (Arcalís).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny