Notícia

Las Leñas es prepara per instal·lar un nou telecabina

S'implementarà en un termini de dos anys i es tracta d'un remuntador que va ser instal·lat el 1986 a l'estació austríaca de Planai.

bar-restaurant,terrassa,las leñas,Parador,Marte
Foto del bar-restaurant Parador Marte, a la cota 2.615 de Les Llenyes (Foto: IST). Autor/a: Diaridelaneu.cat
Anunci d'inversió important en els Andes argentins. L'estació de Las Leñas prepara la instal·lació d'un nou telecabina. La nova instal·lació serà una alternativa a l'actual telecadira Marte, que permet l'accés a la cota alta de l'estació.


L'estació d'esquí de Las Leñas es prepara per a una inversió important que s'implementarà en dues fases. Es tracta de la instal·lació d'un nou telecabina que actualment està sent retirat de l'estació austríaca de Planai. El remuntador, amb capacitat de transport de 2.200 persones / hora i 100 cabines amb capacitat per a 6 persones, serà revisat, actualitzat i reubicat al sector Marte de Las Leñas.

En concret, unirà la cota 2.615 de Las Leñas (Parador Marte) amb la cota 3.400 (Bora Bora). O cosa que és el mateix, l'arribada del telecadira Neptú amb la base del teleesquí Iris, el que permetrà substituir l'ús del telecadira biplaça Marte, conegut per l'exposició gairebé aèria dels usuaris de l'esmentat remuntador.

Segons informa el digital losandes.com.ar, la instal·lació del telecabina podria realitzar-se en dues fases. La primera prevista per posar-se en marxa l'any 2020 unirà a la tornada de Neptú, cota 2.615, amb la confluència de les pistes Apol·lo i Júpiter, a la cota 3.100.

La segona, prevista per 2021, acabarà unint aquest punt amb el teleesquí de Iris, a la cota 3.430. Això suposarà que el telecabina podria disposar d'una estació intermèdia i que el seu traçat no serà recte, sinó en forma de L, adaptant-se a la doble orientació que té la vall entre les 3 cotes desglossades.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny