Notícia

Pal Arinsal anuncia l'obertura del bike park pel 25 de maig

El proper divendres ofereix el Bike Friday, que permet comprar el forfet de dia al 50%

Pal Arinsal anuncia l'obertura del bike park pel 25 de maig
Pal Arinsal anuncia l'obertura del bike park pel 25 de maig Autor/a: Vallnord
Vallnord Bike Park la Massana ja es prepara per rebre una nova temporada d’estiu i, amb la voluntat que els bikers s’avancin, durant el cap de setmana del 17 al 19 de maig, una setmana abans de l’obertura del Bike Park (25 de maig), l’estació posarà a la venda un miler d’unitats del passi de dia, que dóna accés a tots els remuntadors mecànics que connecten tots els circuits de la instal·lació.


 A partir de les 9 h del divendres 17 de maig i fins al diumenge, 19 de maig, Vallnord-Pal-Arinsal posarà en marxa la segona edició de la versió estival del Black Friday. Seran tres dies en què tots els usuaris podran adquirir el forfet d’adult d’un dia per al Vallnord Bike Park la Massana amb una reducció en el preu del 50%.

Cada client podrà adquirir fins a 5 unitats amb aquest preu avantatjós a través del web https://palarinsal.vallnord.com/ca/1-dia-forfait-bike-park---promocion-bike-friday_f_1163.html (enllaç operatiu a partir del 17 de maig), fins a exhaurir totes les existències posades a la venda. Els forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2019 i seran forfets no consecutius, per tant els clients podran utilitzar-los quan vulguin fins a l’últim dia de la temporada, el 13 d’octubre del 2019.

Més de 40 km d'itineraris

Amb 40 quilòmetres de descens i un desnivell superior als 1.000 metres, Vallnord Bike Park La Massana comptarà un any més amb 29 circuits de diferents nivells dels quals hi ha 21 de descens, 2 d’enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 2 de bicicleta elèctrica, una zona de pràctiques, un Kids Bike Park i un pump track.

Ampliació horaris

Vallnord-Pal-Arinsal aposta des del primer dia per l’ampliació dels horaris. L’estació, obrirà les seves portes al Bike Park el 25 de maig i ho farà durant els caps de setmana de 10h a 17h fins al 10 de juny. A partir del 14 de juny, l’obertura serà diària.

El 5è millor bike Park del món segons Red Bull
 
Vallnord Bike Park la Massana ha estat mencionada en l’últim article sobre Bike Parks de la revista Redbull com a 5è millor Bike park del món.

Enllaç per efectuar la compra:

L’enllaç només estarà operatiu a partir del dia 17 a les 09h. Per a fer efectiva la promoció, será necessari incloure el codi BIKEFRIDAY_PA19

https://palarinsal.vallnord.com/ca/1-dia-forfait-bike-park---promocion-bike-friday_f_1163.html

Més informació sobre Vallnord Bike Park la Massana

http://www.vallnord.com/pal-arinsal/verano-pal-arinsal.html

Article Redbull:

https://www.redbull.com/ch-fr/meilleurs-bike-parks-vtt

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny