Notícia

Ski Portillo presentarà novetats per a la temporada d'hivern 2019

Portillo inverteix en neu produïda en el seu 70 aniversari

ski portillo,portillo,hotel,
Portillo presenta reformes en els seus allotjaments per a aquesta temporada 2019 Autor/a: Facebook Ski Portillo
Reformes en els seus allotjaments i una important inversió en neu produïda. Aquestes són les principals novetats que la xilena Portillo presentarà per a la temporada 2019. Falta menys d'una setmana perquè Portillo pugui obrir portes i la històrica estació es prepara per celebrar 70 anys com a centre d'esquí.


Oficialment la temporada a Ski Portillo començarà el 22 de juny, si les condicions ho permeten clar, i finalitzarà a finals de setembre o inicis d'octubre, en funció de la qualitat i gruixos de neu que l'estació pugui oferir en el seu tram final de temporada.

L'estació d'esquí va presentar la setmana passada les seves novetats a la premsa argentina i va anunciar una inversió de més de 3 milions d'euros, focalitzada en 25 canons de neu produïda que permetran la innivació d'una superfície de 10 hectàrees i nou pistes. Cal tenir present que el mercat argentí és important a l'estació xilena, i és que Portillo és a 164 km al nord de Santiago de Xile i a menys de 6 km del Pas Els Libertadores, a la frontera amb Argentina. Mendoza, ciutat argentina de més de 700.000 habitants, és a només 215 quilòmetres de Portillo, unes 3 hores de cotxe.

Portillo és història pura a Xile a Sud-amèrica, ja que el primer remuntador s'instal·laria a principis dels 40 en aquesta última estació. El 1966 va organitzar el Mundial d'esquí i durant una setmana els Andes van ser la cita mundial de la neu. Aquest esdeveniment va ajudar a projectar Xile com una destinació de neu, coneguda i avalada internacionalment.

Actualment Portillo és una estació d'esquí en certa manera elitista, amb una gran presència de clients argentins, nord-americans i brasilers. L'oferta d'allotjament és limitada el que garanteix una baixa densitat d'esquiadors a les pistes. També hi ha servei d'anada i tornada en un sol dia des de Santiago de Xile per part de diverses companyies de transport.

Tot i ser una estació molt coneguda i mediàtica al continent, la veritat és que Portillo és més aviat una estació petita. Ofereix 18 quilòmetres de pistes entre les cotes 2.590 m i 3.330 m, 9 remuntadors i 3 telecadires.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny