Notícia

La carretera del Pas de la Casa s'obrirà divendres

L'RN-22 reobrirà divendres i estarà operativa en els dos sentits

rotonda,pas de la casa,RN-22
La carretera del Pas de la Casa s'obrirà divendres Autor/a: Diaridelaneu.cat
Ho acaben d'anunciar els mitjans de comunicació andorrans. La RN22 s'obrirà aquest divendres al migdia en els dos sentits de circulació, tot i que els vehicles circularan amb limitació de velocitat en aquest tram. L'obertura ha anat més ràpid del que s'havia previst en un principi. La carretera es va tancar el 27 d'abril a causa d'una esllavissada.


La rapidesa i els mitjans dipositats per França permetran restablir la connexió amb el Pas de la Casa abans del previst. S’habilitarà un traçat provisional amb una limitació de velocitat, la qual cosa permetrà que continuïn els treballs d’estabilització a la zona del pont de la Mina, on hi va haver l’esllavissada.

Segons informa la ràdio-televisió andorrana els treballs han estat importants, ja que s’han mogut uns 20.000 metres cúbics de terra. Després de les dues primeres fases de preparació del terreny i d'assegurar la zona, la tercera fase finalitzarà divendres. És la que ha consistit a treure terres i preparar el desviament alternatiu.

Antoni Martí ha celebrat la celeritat amb què s’ha treballat des de França i els esforços que s’hi han dipositat per reobrir la connexió amb Andorra abans del que es preveia.

Ho ha dit després de la trobada que ha mantingut a Tolosa de Llenguadoc amb el prefecte d'Occitània aquest dilluns al matí per seguir l'evolució dels treballs a la via que connecta Andorra amb França. També hi han assistit Gilbert Saboya, titular d'Economia i que també ha assumit Ordenament Territorial, els tècnics d'aquest ministeri Manel Riera i Josep Maria Huertas, i l'ambaixadora d'Andorra a França, Cristina Rodríguez.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat