Notícia

L'aeroport de La Seu encara haurà d'esperar uns mesos més per disposar de GPS

L'ambaixador espanyol a Andorra nega "manca de voluntat política" i al·lega "seguretat" per a l'aeroport

aerolineas argentinas,avio,andes
L'aeroport de La Seu encara haurà d'esperar uns mesos més per disposar de GPS Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'ambaixador espanyol a Andorra nega "manca de voluntat política" per valiodar la instal·lació del sistema GPS a l'aeroport de La Seu i al·lega "seguretat" en els retards. La implantació definitiva allarga el termini fins a la tardor.


La implantació d'un sistema GPS per a l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell, per tal que pugui operar en situacions climatològiques adverses i, en conseqüència, pugui acollir vols comercials, es torna a retardar. Anunciat l'any 2017, dos anys després de la inauguració de la infraestructura aeroportuària, els terminis per implantar el GPS s'han anat anunciant i incomplint a parts iguals. El darrer anunci de GPS per a l'aeroport a La Seu s'anunciava per a la present primavera.

L'ambaixador espanyol a Andorra, l'exalcalde Lleida Àngel Ros, ha explicat en una entrevista de l'Agència de Notícies andorrana que si la implantació no arriba i es retarda és perquè es vol "primar la seguretat". Diu que no és cert que no hi hagi "voluntat política", tal com ha donat a entendre l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, en diverses ocasions. L'ambaixador espanyol augura que "a la tardor ja hi hauran vols comercials".

Ros ha garantit que un cop s'acabin els informes encarregats a una empresa suïssa i s'hagin fet els vols de prova es podrà començar a negociar amb les companyies aèries que vulguin operar a l'Aeroport de La Seu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny