Notícia

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona veu bé el projecte d'uns jocs d'hivern

El candidat ha assegurat que és partidari de celebrar uns jocs a la ciutat però ho veu "difícil"

pista,barcelona,La Molina
El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona veu bé al projecte d'uns jocs d'hivern Autor/a: Diaridelaneu.cat
El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona també se suma al projecte d'uns jocs d'hivern a celebrar entre Barcelona i els Pirineus. Bou diu que serà molt difícil ser una candidatura guanyadora, i ha oblidat, com ja li va passar fa uns dies al candidat de C's Manuel Valls que també va pronunciar-se favorable a la candidatura, que el passat mes d'octubre el mateix COI ja va donar llum verda al projecte de candidatura de Pirineus-Barcelona 2030.


El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha reivindicat la Barcelona dels Jocs Olímpics de 1992 com la que “es va obrir al mar” i va passar pàgina d’una ciutat “senzilla i petita” a una que actualment és coneguda per 4.000 milions de persones al món, segons ha apuntat. “Quan ens entenem i anem de la mà, tenim grans resultats”, ha celebrat Bou, que ha recordat que les Olimpíades van ser possibles gràcies a les negociacions entre l’Ajuntament, la Generalitat i l’Estat.

En relació a les Olimpíades, de fet, el candidat ha assegurat que és molt partidari tant de celebrar els jocs d’hivern com els d’estiu a la ciutat, però ha advertit que mentre hi hagi “inseguretat política i jurídica” serà molt difícil. “Primer hem d’arreglar-nos nosaltres”, ha explicat Bou, que ha reivindicat la necessitat d’un alcalde que defensi “la Barcelona de tots” i que sigui “capaç d’unir a tothom”.

El candidat del PP ha oblidat però, com ja li va passar fa uns dies al candidat de C's Manuel Valls que també va pronunciar-se favorable a la candidatura, que el passat mes d'octubre el COI va donar llum verda al projecte de candidatura de Pirineus-Barcelona 2030.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny