Notícia

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona veu bé el projecte d'uns jocs d'hivern

El candidat ha assegurat que és partidari de celebrar uns jocs a la ciutat però ho veu "difícil"

pista,barcelona,La Molina
El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona veu bé al projecte d'uns jocs d'hivern Autor/a: Diaridelaneu.cat
El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona també se suma al projecte d'uns jocs d'hivern a celebrar entre Barcelona i els Pirineus. Bou diu que serà molt difícil ser una candidatura guanyadora, i ha oblidat, com ja li va passar fa uns dies al candidat de C's Manuel Valls que també va pronunciar-se favorable a la candidatura, que el passat mes d'octubre el mateix COI ja va donar llum verda al projecte de candidatura de Pirineus-Barcelona 2030.


El candidat a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha reivindicat la Barcelona dels Jocs Olímpics de 1992 com la que “es va obrir al mar” i va passar pàgina d’una ciutat “senzilla i petita” a una que actualment és coneguda per 4.000 milions de persones al món, segons ha apuntat. “Quan ens entenem i anem de la mà, tenim grans resultats”, ha celebrat Bou, que ha recordat que les Olimpíades van ser possibles gràcies a les negociacions entre l’Ajuntament, la Generalitat i l’Estat.

En relació a les Olimpíades, de fet, el candidat ha assegurat que és molt partidari tant de celebrar els jocs d’hivern com els d’estiu a la ciutat, però ha advertit que mentre hi hagi “inseguretat política i jurídica” serà molt difícil. “Primer hem d’arreglar-nos nosaltres”, ha explicat Bou, que ha reivindicat la necessitat d’un alcalde que defensi “la Barcelona de tots” i que sigui “capaç d’unir a tothom”.

El candidat del PP ha oblidat però, com ja li va passar fa uns dies al candidat de C's Manuel Valls que també va pronunciar-se favorable a la candidatura, que el passat mes d'octubre el COI va donar llum verda al projecte de candidatura de Pirineus-Barcelona 2030.

 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial