Notícia

Novetats en les activitats d'estiu a Pal Arinsal

El Bike Park obre aquest dissabte 25 de maig i allargarà la temporada fins al 13 d’octubre

caubella,estiu,aeria
Novetats en les activitats d'estiu a Pal Arinsal Autor/a: Vallnord
L’estació de la Massana ha presentat conjuntament amb el Comú de la Massana, totes les novetats per a la temporada d’estiu 2019. Vallnord-Pal-Arinsal aposta per la continuïtat dels serveis en els diferents mesos de l’any. Les novetats engloben nous serveis a Restauració, Mountain Park i Bike Park, el gran protagonista de l’estiu. Aquestes novetats donen per inaugurada una temporada d’estiu amb 104 dies.


Aquest dijous 23 de maig, Vallnord-Pal-Arinsal i el Comú de la Massana, han presentat totes les novetats que els diferents clients es trobaran en aquesta temporada d’estiu 2019. Les novetats tenen a veure amb restauració, activitats i nous serveis al Mountain Park i Bike Park. Aquest últim, segueix sent l’activitat més important per l’estació i aquest dissabte 25 de maig, obrirà les seves portes fins al pròxim 13 d’octubre.  
 
Novetats en restauració, mountain park i bike park

Aquestes 3 categories, venen acompanyades de novetats aquest estiu 2019. Les grans novetats es centren en l’oferiment de nous serveis per als clients, sobretot en el sector de la restauració. Per primera vegada, Vallnord-Pal-Arinsal apostarà per trencar els serveis purament hivernals per oferir-los també a l’estiu com amb els sopars del Pla de la Cot. Aquest cop, durant tots els caps de setmana dels mesos d’estiu i dies senyalats, els sopars al restaurant estaran disponibles per a tots els clients, i aniran acompanyades d’experiències astronòmiques. L’objectiu per l’estació és aconseguir oferir 1000 sopars durant tot l’estiu. Per accedir a aquests sopars, el client ho podrà fer caminant a través d’una petita excursió o amb la Summer Retrack, una retrac adaptada per l’estiu. Una altra novetat que s’activa amb els aperitius d’alturaal telefèric d’Arinsal-Pal. Aquest telefèric, a més d’augmentar els seus horaris d’obertura, permetrà també realitzar sempre que es vulgui parats al mig del trajecte.
 
Pel que fa al Mountain Park, Vallnord-Pal-Arinsal ha augmentat les seves activitats i introdueix noves al seu ventall com les activitats aquàtiques. Habilitaran l’ús de la Bassa d’Aigua de Pal per poder realitzar activitats com Pàdel Surf, entre altres. Així mateix, s’ofereixen noves activitats destinades als més petits però també a adults. La tirolina Big Zip tindrà la possibilitat d’utilitzar-se amb un tàndem, sempre que es vulgui, i així compartir-la entre un adult i un nen. Aquestes novetats engloben nous circuits d’orientació, la Summer Retrack o Disc Golf entre altres.
 
S’oferiran també noves modalitats de forfets de temporada i de dia per a donar molta més llibertat d’elecció als clients. Una gran aposta és l’Snowplus, l’escola d’estiu que també oferirà als grups de nens totes les activitats disponibles a l’estació. 
 
Finalment, el Bike Park, que obrirà les seves portes aquest dissabte 25 de maig, inaugurarà un nou rentador de bicicletes amb la col·laboració de Monkey’s Sauce i augmenta el nombre de maquinaria de manteniment per millorar de forma més ràpida i àgil les condicions de l’estació. Els banys ecològics també estaran disponibles aquesta temporada d’estiu per a totes les persones i es col·locaran noves màquines de venda de forfets per evitar cues en moments concrets.
 Bike-Vallnord-descens-DH

Objectius

Vallnord-Pal-Arinsal ha destacat els objectius que es plantegen per aquesta nova temporada d’estiu amb transparència. La millora en restauració i l’augment dels diferents serveis posats a disposició del client, han marcat com a objectiu principal l’increment del 20% de les vendes. Pel que fa a l’ocupació, s’espera unincrement de l’11%, és a dir, un total de 60.000 clients que visitin Vallnord-Pal-Arinsal. L’ampliació dels horaris d’obertura durant tota la temporada també permetran als clients, aprofitar durant més temps de l’estació i gaudir dels diferents serveis que es posen a disposició.
 
Agenda carregada d'esdeveniments a Vallnord-Pal-Arinsal

L’estació rep quasi cada cap de setmana un esdeveniment ja sigui de Running, Bike o altres esdeveniments, la majoria també en consonància amb el Comú de la Massana. Aquest any, el país també rebrà l’esdeveniment més important de l’estiu: la Copa del Món de BTT a Vallnord – Pal Arinsal del 2 al 7 de juliol.
 
Gràcies a tots els comentaris i valoracions de diferents jurats, Vallnord Bike Park ha estat nomenat com a 5è millor Bike Park del Món.

Bike-Vallnord-salt

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny