Notícia

Cap a un nou forfet Vallnord amb un altre nom?

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, suggereix crear un nou forfet Arcalís + Pal Arinsal i que rebi un altre nom

forfet,arcalis
Cap a un forfet Vallnord amb un altre nom? Autor/a: Vallnord
El cònsol major d'Ordino ha suggerit avui a la ràdio-televisió andorrana la continuïtat d'un forfet conjunt entre Arcalís i Pal-Arinsal que hauria de tenir un nom diferent i unes noves condicions. 


El trencament de Vallnord no ha de suposar la desaparició del forfet conjunt entre Arcalís i Pal-Arinsal, però sí que aquest nou forfet conjunt del domini conegut fins ara com a Vallnord tingui un altre nom.

Segons declaracions del cònsol major d'Ordino Josep Àngel Mortés a Ràdio Nacional d'Andorra el nou forfet es podria continuar comercialitzant tot i que caldria fer-ho amb un nom diferent i amb unes noves condicions. 

Josep Àngel Mortés ha assegurat a l'entrevista que continuaran parlant amb els responsables de Pal-Arinsal per tal de mantenir el nou passi conjunt i creu que s'acabarà trobant una fórmula que no hauria de confondre els clients.

El cònsol d'Ordino ha recordat que Vallnord és una societat, i com a tal, pot desaparèixer o evolucionar. Diu que si es vol mantenir la marca, s'haurà de pagar el seu valor "perquè és un actiu i val diners"."Quan a Ordino-Arcalís hem estat 20 anys a la corda fluixa ningú s'ha preocupat d'on érem i ara resulta que és un tema de país. I evidentment que és un tema de país", ha manifestat.

Mortés insisteix que fa mesos que es va posar sobre la taula la crisi a Vallnord; per tant, no és una decisió sobtada ni conseqüència de Saetde a l'accionariat de l'estació ordinenca.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny