Notícia

Cap a un nou forfet Vallnord amb un altre nom?

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, suggereix crear un nou forfet Arcalís + Pal Arinsal i que rebi un altre nom

forfet,arcalis
Cap a un forfet Vallnord amb un altre nom? Autor/a: Vallnord
El cònsol major d'Ordino ha suggerit avui a la ràdio-televisió andorrana la continuïtat d'un forfet conjunt entre Arcalís i Pal-Arinsal que hauria de tenir un nom diferent i unes noves condicions. 


El trencament de Vallnord no ha de suposar la desaparició del forfet conjunt entre Arcalís i Pal-Arinsal, però sí que aquest nou forfet conjunt del domini conegut fins ara com a Vallnord tingui un altre nom.

Segons declaracions del cònsol major d'Ordino Josep Àngel Mortés a Ràdio Nacional d'Andorra el nou forfet es podria continuar comercialitzant tot i que caldria fer-ho amb un nom diferent i amb unes noves condicions. 

Josep Àngel Mortés ha assegurat a l'entrevista que continuaran parlant amb els responsables de Pal-Arinsal per tal de mantenir el nou passi conjunt i creu que s'acabarà trobant una fórmula que no hauria de confondre els clients.

El cònsol d'Ordino ha recordat que Vallnord és una societat, i com a tal, pot desaparèixer o evolucionar. Diu que si es vol mantenir la marca, s'haurà de pagar el seu valor "perquè és un actiu i val diners"."Quan a Ordino-Arcalís hem estat 20 anys a la corda fluixa ningú s'ha preocupat d'on érem i ara resulta que és un tema de país. I evidentment que és un tema de país", ha manifestat.

Mortés insisteix que fa mesos que es va posar sobre la taula la crisi a Vallnord; per tant, no és una decisió sobtada ni conseqüència de Saetde a l'accionariat de l'estació ordinenca.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial