Notícia

Discreció per solucionar la crisi de Vallnord

El cònsol major de la Massana demana eevitar enfrontaments i declaracions unilaterals

arinsal
Discreció per solucionar la crisi de Vallnord Autor/a: Vallnord
El cònsol major de la Massana, David Baró, demana discreció per solucionar la crisi de Vallnord. Les reunions per trobar una possible solució o alternativa continuista a l'actual forfet conjunt Pal, Arinsal i Arcalís han començat.


El cònsol major de la Massana demana diàleg i consens per trobar una solució a la crisi de Vallnord. Per poder mantenir la marca creu necessària discreció en les reunions entre les parts i que les propostes que es puguin posar sobre la taula no es traslladin al carrer fins que, d'alguna manera, no siguin definitives i consensuades. Són declaracions que va fer a la radiotelevisió andorrana ahir dimarts al matí.

David Baró va senyalar que cal separar la defensa d'interessos que puguin tenir les societats que conformen Vallnord, Secnoa per part d'Arcalís i Emap per part de Pal-Arinsal, de les relacions entre els comuns de la Massana i Ordino, que va afirmar "són bones".

Preguntat pel suggeriment que va fer el dia abans el cònsol ordinenc, Josep Àngel Mortés també a la ràdio televisió andorrana, d'un possible forfet per a Pal, Arinsal i Arcalís amb un altre nom i unes condicions diferents, no va voler replicar directament i va insistir que calia discreció en les negociacions ja iniciades. La seva aposta per a una negociació amb bons resultats és la de defugir d'enfrontaments i declaracions unilaterals.

Ahir dimarts es va fer una reunió amb Joan Viladomat, accionista majoritari d'Arcalís. Segons alguns mitjans de comunicació andorrans en aquesta reunió Viladomat hauria confirmat a Baró la decisió formal d'Arcalís de deixar Vallnord però s'haurien emplaçat a noves reunions que tindrien l'objectiu de salvar la marca. O sigui, va donar a entendre que Pal-Arinsal podria continuar explotant comercialment Vallnord a condició que EMAP fes una nova proposta "compensatòria" a Secnoa per l'ús de la marca.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny