Notícia

Discreció per solucionar la crisi de Vallnord

El cònsol major de la Massana demana eevitar enfrontaments i declaracions unilaterals

arinsal
Discreció per solucionar la crisi de Vallnord Autor/a: Vallnord
El cònsol major de la Massana, David Baró, demana discreció per solucionar la crisi de Vallnord. Les reunions per trobar una possible solució o alternativa continuista a l'actual forfet conjunt Pal, Arinsal i Arcalís han començat.


El cònsol major de la Massana demana diàleg i consens per trobar una solució a la crisi de Vallnord. Per poder mantenir la marca creu necessària discreció en les reunions entre les parts i que les propostes que es puguin posar sobre la taula no es traslladin al carrer fins que, d'alguna manera, no siguin definitives i consensuades. Són declaracions que va fer a la radiotelevisió andorrana ahir dimarts al matí.

David Baró va senyalar que cal separar la defensa d'interessos que puguin tenir les societats que conformen Vallnord, Secnoa per part d'Arcalís i Emap per part de Pal-Arinsal, de les relacions entre els comuns de la Massana i Ordino, que va afirmar "són bones".

Preguntat pel suggeriment que va fer el dia abans el cònsol ordinenc, Josep Àngel Mortés també a la ràdio televisió andorrana, d'un possible forfet per a Pal, Arinsal i Arcalís amb un altre nom i unes condicions diferents, no va voler replicar directament i va insistir que calia discreció en les negociacions ja iniciades. La seva aposta per a una negociació amb bons resultats és la de defugir d'enfrontaments i declaracions unilaterals.

Ahir dimarts es va fer una reunió amb Joan Viladomat, accionista majoritari d'Arcalís. Segons alguns mitjans de comunicació andorrans en aquesta reunió Viladomat hauria confirmat a Baró la decisió formal d'Arcalís de deixar Vallnord però s'haurien emplaçat a noves reunions que tindrien l'objectiu de salvar la marca. O sigui, va donar a entendre que Pal-Arinsal podria continuar explotant comercialment Vallnord a condició que EMAP fes una nova proposta "compensatòria" a Secnoa per l'ús de la marca.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial