Notícia

Chapelco aposta per la millora dels serveis i les activitats a la temporada 2019

Si les condicions de neu ho permeten, l'estació de Sant Martín dels Andes té previst iniciar la temporada el 22 de juny

chapelco,telecadira,bosque
Si les condicions de neu ho permeten Chapelco té previst iniciar la temporada el 22 de juny (Foto: Fotos Chapelco). Autor/a: Chapelco
Queda poc, tot just 2 setmanes, perquè comenci la temporada de neu als Andes argentins. Una de les primeres a confirmar obertura, si les condicions de neu ho permeten, és Chapelco. L'estació de Sant Martín dels Andes presenta algunes novetats i una agenda carregada d'activitats i esdeveniments per a la campanya 2019.


A 10 dies per iniciar la temporada, des de Chapelco ens recorden algunes de les novetats que presenta l'estació per a la campanya 2019. En els últims anys l'estació de Sant Martin de los Andes ha millorat en les seves instal·lacions i serveis, el que l'ha projectat com el millor centre d'esquí d'Argentina. Per tot això segueix la bona projecció de Chapelco Ski Resort en tots els àmbits. Així s'entén que fos escollida Millor Estació d'Esquí 2018 d'Argentina (com en 2015 i 2016) en els World Ski Awards celebrats a la gala del 17 de novembre de 2018 a la ciutat Kitzbühel, Àustria.

Renovació parcial dels remuntadors i snowpark

Inversió en renovar parcialment els remuntadors a l'àrea de pistes de debutants: es realitzen renovacions a les emblemàtiques Silla 63 i telecadira Villa Mahuida. En aquests dos remuntadors històrics de Chapelco, s'han renovat la totalitat de les seves cadires.

Aquesta temporada Chapelco suma nous elements a la seva snowpark per a la pràctica del freeride. El snowpark, totalment renovat amb mòduls en format de rails.

chapelco-telesilla-retorno-villa-mahuida
Millores al telecadira Vila Mahuida. A la imatge, el telecadira a 2017. (Foto. Ivan Sanz)

Més i millors connexions

Per a la temporada 2019 es programen més vols per volar des de Buenos Aires a San Martín de los Andes i noves freqüències de vols directes per passar un cap de setmana a la neu. En concret Aerolineas Argentinas ofereix 19 vols setmanals des de Buenos Aires a l'aeroport Chapelco amb freqüències diàries en diferents horaris. Això permetrà, per exemple, gaudir d'un mini-week a la neu:. Serà possible amb els vols els divendres a les 9 hs cap a Chapelco tornant els diumenges a les 18 hores, per aprofitar el cap de setmana.

telecadira-63-chapelco
Millores al telecadira 63. A la imatge, el telecadira a 2017. (Foto. Ivan Sanz).

Avantatges per als pagaments amb targeta

Beneficis exclusius per a la compra ONLINE anticipada de passes per a mitjans d'elevació, classes d'esquí o surf de neu, i lloguer d'equips a la web 2.0 www.chapelco.com. Pagaments amb VISA de tots els bancs a 3 i 6 quotes sense interès.

Chapelco FLY

Vols en parapent i snowkite amb instructor al "KITE-PARK" per volar sobre la serralada i sumar una nova experiència extrema a la neu. El setembre 2019 torna l'esdeveniment més extrem. "Expedición al C4", una experiència única accedint en helicòpter fins al pic més proper de Chapelco per després volar en un increïble plató de neu verge. En arribar la primavera, la Trobada de Parapent tindrà la seva cita a Chapelco de la mà dels majors referents d'aquest esport a la zona.

Chapelco promociona l'esquí fora pista

Sortides organitzades per als amants de l'esquí extrem. Els Back Bowls i Back Country són dos programes per a esquiadors i snowboarders experts. Les sortides cap als Back Bowls es realitzen en grup al costat de la patrulla de Chapelco per descobrir "l'altre costat de la cim" tornant amb vehicles tipus ratrac. El Back Country consisteix en travessies guiades d'esquí i surf de neu fora de pista. Ofereix opcions de recorreguts nous per als qui volen iniciar-se en la pràctica "fora de pista" així com per als experts que busquen nous desafiaments.

chapelco-Back-Bowls-Back-Country
Zona fora pista de Chapelco, a la cara sud de Turó teta i Turó Escalonat (Foto: I. Sanz).

Millores en l'oferta gastronòmica i après-ski

Chapelco ofereix un menú per a cada gust en els seus 10 refugis de muntanya tots diferents. Una caseta al bosc amb pont penjant, restaurants amb les millors vistes, cabanes amb llar a llenya per gaudir exquisideses. O els food trucks i paradors del peu de pista on tenen lloc els after ski, happy hours costat de DJ que toquen en acabar el dia.

Durant el mes d'agost hi haurà una nova edició de la trobada de cheffs més reconeguts de la regió i el país que cuinaran en plena neu creant plats que combinaran nous sabors i els clàssics infaltables de la cuina patagònica. Una oportunitat única d'aprendre, conèixer i provar.

chapelco-refugio-graeff-parador-terraza-restaurant
Refugi-restaurant Graeff (Foto: I. Sanz).

Quant a activitats après-ski cal destacar les passejades en trineus amb gossos huskies. Cal destacar els circuits de motos de neu pel bosc que permeten conduir la mateixa moto, acompanyat per guies. Les caminades amb raquetes de neu i les sortides en back country permeten accedir a llocs de la muntanya i miradors als quals no s'arriba esquiant.

I finalment assenyalar que Chapelco i la Fundació Temaiken segellen una aliança per protegir una espècie autòctona: el pudú. Recordar que en el seu compromís amb el medi ambient Chapelco és membre de POW, Protect Our Winters treballa contra el canvi climàtic i que per això Chapelco és el primer centre d'esquí de l'Argentina generador d'energies renovables, amb panells solars (2018) i el 2019 és el primer en l'ús d'aerogeneradors (energia eòlica), a més d'incentivar la Reforestació de la zona sempre amb espècies natives.

chapelco-panoramica-pistero-patrullero-instructora
Refugi-restaurant Graeff (Foto: I. Sanz).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny