Notícia

Marxa enrere en la dissolució de Vallnord?

El cònsol Major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, no descarta ajornar la dissolució de Vallnord

Marxa enrere en la dissolució de Vallnord?
Marxa enrere en la dissolució de Vallnord? Autor/a: Iñaki Rubio
L'afer de Vallnord pot acabar esdevenint un veritable "culebrot" d'estiu similar al que ja va passar fa un any amb Grandvalira. El cas és que, de nou, torna a ser motiu d'actualitat. Avui dissabte la ràdio-televisió andorrana ha informat que Josep Àngel Mortés, cònsol Major d'Ordino, ha insistit amb que la voluntat de les parts és trobar una sortida que beneficiï tothom. Per aquest motiu avança que no es descarta ajornar la dissolució.


El futur de Vallnord tornarà a estar sobre la taula la setmana vinent en una reunió en la qual es preveu que totes les opcions siguin analitzades. L'objectiu final és que s'adopti una decisió beneficiosa per a totes les parts o, en el pitjor dels escenaris possibles, la decisió menys traumàtica.

El cònsol major ordinenc ha reiterat avui a la ràdio-televisió nacional andorrana que aquest és el tarannà amb el qual s'estan afrontant les negociacions per dissoldre Vallnord. Entre les alternatives que s'analitzaran la setmana vinent, durant la reunió que mantindran les parts, hi ha la possibilitat d'ajornar el trencament fins passada la temporada d'esquí 2019-20 per tal de minimitzar-ne l'impacte negatiu.

El cert, però, és que es tracta d'una posició no massa diferent de la mostrada al llarg d'aquesta setmana passada, quan el mateix Cònsol va posar sobre la taula la possibilitat de crear un nou forfet comú per Arinsal, Pal i Arcalís però que tindria un nom diferent i unes condicions diferents de les d'aquests darrers anys.

Mortés sí que ha insistit, però, en la dificultat afegida que té Arcalis per conviure entre les dues societats; Grandvalira i Vallnord. El cònsol s'ha posicionat a favor de mantenir el forfet conjunt amb Pal-Arinsal, però dissenyant-ne una fórmula que s'adapti a la nova situació. Així doncs tot sembla avançar en el fet d'ajornar la dissolució per, com a mínim, una temporada més.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny