Notícia

Valle Nevado incorpora les activitats amb raquetes i l'esquí de muntanya per a la temporada 2019

Aquestes són les novetats per a aquesta temporada d'hivern 2019

valle nevado,hotel
Valle Nevado incorpora les activitats amb raquetes i l'esquí de muntanya per a aquesta temporada 2019 Autor/a: Valle Nevado
Valle Nevado, a la regió metropolitana de Santiago de Xile, té previst inaugurar temporada el pròxim 22 de juny. L'estació d'esquí més alta de l'Hemisferi Sud, amb la seva cota alta a més de 3.500 metres d'altura, anuncia les novetats per a la temporada 2019.


La temporada 2019 a Valle Nevado vindrà marcada per la proposta de noves activitats i per una agenda diversificada en esdeveniments. Els desglossem a continuació.

Viure la Copa Amèrica a Valle Nevado

Alguns restaurants de la Vall Nevado oferiran la transmissió dels partits de la Copa Amèrica, que es realitzarà entre el 14 de juny i 7 de juliol. Els amants del futbol poden esquiar, i després veure el partit amb una pizza i cerveses.

Eclipsi Solar

Des del primer cop d'ull el 1592, aquest any novament el país podrà ser testimoni d'un nou Eclipsi Solar, fenomen natural que cobrirà la llum del dia per més d'un minut, on el seu màxim punt d'apogeu serà entre les 16:39 i 16: 41 hores. S'espera que el 2 de juliol, més del 92% del cel de la zona central estigui cobert per ombra, depenent sempre de com estigui el clima. 'Per això, els hotels a Valle Nevado són la millor opció per a presenciar-!

Nous programes de raqueta i randonée

Explorar la Serralada dels Andes al costat de la companyia d'un guia professional és una de les novetats a Valle Nevado per a la present temporada. Els programes de raquetes i randonée permeten gaudir de la muntanya des d'una altra perspectiva en el primer cas o millorar la tècnica de l'esquí en el segon.

esquidemuntanya-skimo-pistanya
L'esquí de travessia o de muntanya s'incorpora a les activitats de Valle Nevado (Foto: IST).

Après-ski amb nits Hard Rock Cafè

Tots els dissabtes al Pub Tres Puntes ofereix les nits Hard Rock, que inclouen una destacada banda en viu reconeguda en l'àmbit nacional, juntament amb el xou d'un bartender.

Aliança internacional amb Ikon

Des de fins de l'any passat, Valle Nevado forma part d'Ikon, una passada internacional que integra diferents centres hivernals, on tots els amants de l'esquí poden conèixer les millors muntanyes i pistes del món al costat d'aquest passi.

Aliança The Mountain Collective: Valle Nevado és afiliat de The Mountain Collective, una aliança entre centres de ski a escala mundial, amb locaciones que han estat nominats entre les millors destinacions d'hivern del món. Els membres de The Mountain Collective tenen accessos a 2 tiquets de ski.

Aliança amb hotels Explora: Ara pots combinar la teva estada per gaudir diferents llocs de Xile. Les estades entre el 21 de juny i el 29 de setembre de 2019 que incloguin un mínim de tres nits a explora Atacama, explora Patagònia, explora Rapa Nui o explora Vall Sagrada i un mínim de tres nits a Hotel Valle Nevado o Hotel Puerta del Sol en programes Full Board, obtenen un 30% de descompte a cada hotel.

Construcció Novè Edifici Aconcagua: Actualment la Immobiliària Valle Nevado es troba a la construcció de l'edifici Aconcagua, el qual compta amb 6 pisos i un total de 39 departaments. Així mateix, l'edifici Licancabur, pertanyent al mateix projecte, disposa de 8 pisos i un total de 54 departaments.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny