Notícia

Saetde podria estendre la seva influència invertint a Naturlàndia

Joan Viladomat valora potenciar l'esquí de fons i fer créixer l'esquí de muntanya entre La Rabassa i el refugi de l'Illa

esqui nordic,esqui de fons,naturlandia,Rabassa,traces
L'esquí nòrdic a Andorra podria rebre una empenta si Joan Viladomat (Saetde) inverteix a Naturlàndia Autor/a: Naturlàndia
El comú de Sant Julià de Llòria i Joan Viladomat (SAETDE) mantenen converses per a la participació de l'empresari a Naturlàndia, en concret per desenvolupar l'esquí de muntanya entre La Rabassa i el refugi de l'Illa però també per potenciar l'esquí de fons amb una nou sector en una cota més elevada.


El comú de Sant Julià ha confirmat que es troba en converses amb diversos empresaris d'Andorra per la inversió a Naturlàndia. D'entre aquests empresaris hi ha Joan Viadomat, via la societat de Saetde, i alguns dels bancs andorrans, segons informen avui els mitjans de comunicació andorrans.

L'empresari Joan Viladomat valora la possibilitat d'entrar a Naturlàndia i la seva estació d'esquí de fons de La Rabassa per explotar el potencial en l’àmbit de la neu que té el parc.

Es tractaria d'una inversió en certa manera estratègica, ja que la intenció és fomentar, per una banda, la pràctica de l'esquí de muntanya i, per l'altra, potenciar l'esquí de fons. Les dues activitats estendrien la seva activitat en una zona de muntanya situada en una cota propera als 2.500 m. D'aquesta manera Saetde ampliaria el seu domini i potenciaria una connexió entre Naturlàndia i el refugi de l’Illa, actualment una concessió que explota l'esmentada Saetde.

A banda de la inversió per potenciar i fer créixer l'esquí de muntanya a La Rabassa, també hi podria haver una inversió en l'atracció de la tirolina i en les activitats al voltant del riu, amb el ràfting i altres propostes en l'horitzó.

L'empresa catalana Roc Roi, que ja treballa amb Grandvalira en l'organització d'activitats d'aventura, s'havia interessat pel projecte en una primera fase.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny