Notícia

Val d'Isère obre la temporada d'esquí d'estiu als Alps francesos

La Glacera de Pisaillas, a Val d'Isère, obre aquest dissabte 8 de juny

val d\'isere,pisaillas,glacera
Una imatge d'avui al telecadira Cascade de Val d'Isère Autor/a: Captura webcam
Bones condicions d'esquí aquest any a la glacera de Pisaillas a Val d'Isère, que té prevista la seva obertura aquest dissabte dia 8 de juny.


L'estació de Val d'Isère obrirà aquest dissabte 8 de juny la glacera de Pisaillas per a la pràctica de l'esquí i snowboarding. L'any passat l'obertura va ser el dia 3 de juny i de forma extraordinària es va obrir també la zona de Bellevarde (2.827 m) durant dues setmanes.  Aquest any la glacera presenta més de dos metres de neu per sobre el glaç permanent, el que augura unes quantes setmanes d'esquí en bones condicions.

Comença la temporada d'esquí d'estiu

El període de "ski d'estiu" durarà si les condicions meteorològiques ho permeten, més d'un mes, del 8 de juny al 12 juliol de 2019, l'horari serà de 07 a.m. a 12:00 Als remuntadors s'accedirà des del Col de l'Iseran (propera obertura). Els forfets es podran adquirir al punt de venda situada a la carretera del Col de L'Iseran al peu de la glacera de Pisaillas.

Els remuntadors operatius seran; Telecadira Cascade i telesquí Montets. * Les dates de tancament i pistes obertes dependran de les condicions de la neu.

Pistes obertes: Moraine, Pisaillas, Montets, Champions (competició), Pers (Competició), Pers (Competició) i Roche (Competició).

El preu del forfet d'un dia d'adult és de 28,50 euros:
2 dies 57 €
3 dies 85,50 €
4 dies 114 €
5 dies 142,50 €
6 dies 171 €
Temporada estiu 336 €

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots