Notícia

La Hoya, a la Patagònia argentina, prepara la temporada 2019 amb nou concessionari i noves propostes

Entre les novetats destaquen el nou restaurant a la cota 1650, la renovació de la base, l'ampliació del pàrquing peu de pista i nova tecnologia Skidata

La Hoya,Esquel
La Hoya, a la Patagònia argentina, prepara la temporada 2019 amb nou concessionari i noves propostes Autor/a: La Hoya Esquel
Arriben notícies amb inputs positius de l'estació de Chubut (Patagònia - Argentina). El centre hivernal va canviar de concessionari el passat mes d'abril i els seus nous responsables, directament vinculats a Cerro Catedral, auguren propostes interessants per al present i pel futur d'aquest centre d'activitats de muntanya.S'intueix un futur molt proper i de col·laboració estreta entre Cerro Catedral i La Hoya, seguint exemples de col·laboració habituals entre les estacions europees o nord-americanes. I és que el món de la neu també evoluciona i ho fa en tots els racons, també als Andes.

De moment, i de cara a la temporada que està a poques setmanes, potser dies, destaquen 4 novetats, entre les quals la Nova confiteria a 1650, la renovació de la base, l'ampliació del pàrquing peu de pista i la incorporació de la tecnologia Skidata en la comercialització, accés i control als forfets.

Novetats en activitats i nous serveis

Més i millors serveis a la temporada 2019 a La Foia. Entre les activitats previstes figuren les Caminades amb raquetes per la neu, sortides de trekking, cavalcades i passejades en telecadira, a més de les mateixes activitats de qualsevol estació d'esquí, és a dir, la pràctica del surf de neu i l'esquí.

Per al 2019 destaca el trekking sobre la neu pel Bosc de Cels, a través de senders de muntanya que permeten visitar i conèixer boscos de lengas (tipus de faig propi dels Andes) als quals només es pot accedir a peu.

També destaquen les cavalcades per zones agrestes de la serralada i pel Parc Nacional Los Alerces, les passejades en telecadira i les excursions al tren històric la Trochita.

cues-telecadira-la-hoya
Accés a un dels telecadires de La Hoya en una imatge d'arxiu (Foto: La Hoya).

Novetats a l'estació d'esquí

Pel que fa a l'estació d'esquí destaca la renovació tecnològica de tot el complex amb el sistema abans esmentat, Skidata. També s'ha ampliat l'àrea d'estacionaments del peu de pistes amb capacitat per a mil vehicles, a més de millores en els accessos, rampes i escales del centre hivernal.

Nova concessió

La Hoya, amb una nova concessió d'explotació des del passat mes d'abril, afronta la seva primera temporada amb alguns canvis en la gestió i el dia a dia. De moment té previst oferir descomptes de fins a un 30 per cent en la venda de passis en línia, a través de la pàgina www.paseonline.com.ar.

Per a finals de temporada està prevista la inauguració d'una nova confiteria (restaurant) a la cota 1.600, amb capacitat per a 250 persones.
Cal recordar que la confiteria principal de la cota 1.600, coneguda amb el nom de La Piedra, va patir un incendi la temporada passada (veure enllaç). La nova confiteria obrirà les portes oficialment al setembre coincidint amb la tradicional Festa de l'Esquí, que aquest any compleix quatre dècades.

mapa-pistas-la-hoya
Plànol de pistes de La Hoya

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista