Notícia

Així es prepara Nevados de Chillán per a la nova temporada a punt de començar

L'estació xilena incorpora noves trepitjaneu i inverteix en millores a les pistes

Nevados de Chillan
Nevados de Chillán va iniciar la temporada el 22 de juny passat Autor/a: Nevados de Chillan
Nevados de Chillán, l'estació d'esquí situada als vessants del Volcà Chillán Nuevo (3.186 m) és a 48 hores de començar una nova temporada. Enguany presenta algunes novetats.


La temporada 2019 serà de reptes per a l'estació de la província de Ñuble, a la regió del Bío-Bío (Xile). Per a aquesta temporada la direcció del centre xilè es proposa superar els 100.000 visitants que es van aconseguir la temporada passada.

Entre els actius per superar la xifra, Nevados de Chillán compten amb el fet de ser el millor centre d'esquí de Xile, per segon any consecutiu, segons els premis World Ski Awards.

Durant el passat estiu es van realitzar importants treballs en els accessos als remuntadors, millorament i desenvolupant noves pistes, així com la incorporació de dues noves trepitjaneu Pisten Bully 400, una d'elles equipada amb cable.

nevados-chillan-aerea-drone-hoteles
Imatge aèria o a vista de drone de Nevados de Chillán (Foto: Nevados de Chillan).

Agenda carregada en esdeveniments i activitats

Aquest hivern el centre d'esquí es prepara per rebre una vegada més el Ladysnowcamp, activitat orientada a dones que vulguin millorar la seva tècnica i destresa en esquí i snowboard i també compartir experiències que faciliten generar llaços d'amistat i companyonia al voltant del gust pels esports blancs.

Una altra de les activitats esportives emblemàtiques dins del centre d'esquí és triar al Campió de les Tres Maries on els esquiadors es divideixen en diferents categories i es premien els millors temps de descens de cadascuna i la general.

A Nevados de Chillán també es poden realitzar altres activitats, com ara, passejades en raquetes, passejades amb moto de neu, al seu torn vall bell compta amb una zona de trineus i un centre d'esquí destinat a principiants.

hoteles-debutantes-nevados-chillan
Nevados de Chillán compta amb una bona oferta d'allotjaments en el seu peu de pistes (Foto. IST).

Volcà, esquí i termes, 3 al·licients que fan de Chillán una destinació única

El resort situat als vessants propers al volcà de Chillán compta amb dos hotels amb capacitat des de 140 pax a 200 pax, a Hotel Nevados i Alto Nevados respectivament, i a Valle Hermoso compta amb 36 departaments amb capacitat per a 5 persones, a més cada recinte compta amb cafeteries, restaurants, bar, spa, lloguer i per descomptat amb un accés a l'estació d'esquí.

Juntament amb això, compta amb escola i miniescola d'esquí i snowborad per a aquells que vulguin aprendre a gaudir de la neu a través de la pràctica d'aquests esports. La miniescola dedicada als més petits instrueix classes des dels 4 anys en endavant.

Nevados-chillan-telesilla-mirador
Millores als remuntadors de Nevados de Chillán (Foto. IST).

El panorama infaltable en qualsevol temporada són les piscines d'aigua termal úniques a la zona, riques en minerals com potassi, calci, magnesi, manganès i sofre, les quals són conegudes per les seves propietats curatives de diferents malalties a la pell, reumàtiques i actuen com un potent drenatge limfàtic per al cos.

Cal destacar que Nevados de Chillán s'ha convertit en un referent en les estacions d'esquí per a Amèrica i el món amb la pista més llarga de Sud-amèrica, a més de les seves característiques geogràfiques que el converteixen en un lloc únic, pels seus boscos i aigües termals.

nevados-chillan-mapa-pistas
Mapa de pistes de Nevats de Chillán.

Més informació:

Video de Nevados en aquest enllaç
Article de Nevados en aquest enllaç
Àlbúm de fotografies en aquest enllaç.
Entrevista al gerent general de Nevados de Chillán
Enllaç estació: www.nevadosdechillan.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny