Notícia

Acord transitori de 3 anys per mantenir el forfet conjunt de Vallnord

Es desconeix si continuarà portant el nom de Vallnord o bé se n'adoptarà un de nou a partir del tercer any

forfet,arcalis
Acord transitori de 3 anys per mantenir el forfet conjunt de Vallnord Autor/a: Vallnord
Pal i Arinsal podran utilitzar la marca Vallnord durant tres anys, mentre Grandvalira negociarà l’entrada d’Arcalís i la distribució de la societat.


Ho acaba d'anunciar el digital andorrà Ara.ad i la ràdio televisió andorrana. Tot i que l'acord de dissolució entre Pal Arinsal i Arcalís està pràcticament tancat i s'anunciarà la setmana vinent, també és cert que el pacte entre les societats EMAP i Secnoa preveu que l'estació de Pal Arinsal pugui seguir utilitzant la marca Vallnord durant tres anys sense retribuir econòmicament a Arcalís.

Un cop acabi el termini de tres anys Pal-Arinsal haurà de decidir si vol continuar amb el mateix nom o no, mentre que Arcalís passarà a estar definitivament sota el segell de Grandvalira. Dels acords n'ha sortit el fet que les estacions mantindran un forfet conjunt durant la temporada vinent. L'únic dubte, però, és si passat el període de transitorietat continuarà portant el nom de Vallnord o bé se n'adoptarà un de nou, una qüestió que encara no ha quedat resolta per les diferents implicacions i conseqüències que se'n deriven del seu ús.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny