Notícia

Vall de Núria comença dilluns les obres per renovar el telecabina

L'actual telecabina de la Coma del Clot, amb més de 30 anys de servei, serà substituït durant aquest estiu

telecabina,vall de nuria,coma del clot
L’actual telecabina es tancarà definitivament a partir del 10 de juny Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’actual telecabina es tancarà definitivament a partir del 10 de juny i es durà a terme el seu reemplaçament per una instal·lació millorada i més accessible. La previsió és que el nou telecabina entri en servei la propera temporada d’hivern.


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) inicia la renovació del telecabina Coma del Clot de Vall de Núria, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut, després de 31 anys en funcionament. Així aquest telecabina deixarà d’oferir servei a partir de dilluns, 10 de juny, i comença una renovació que permetrà fer 100% accessible aquesta instal·lació a les persones amb mobilitat reduïda. Alhora, permetrà augmentar la capacitat i el confort dels viatgers i facilitarà el transport de mercaderies i subministraments des de l’estació de Vall de Núria fins a l’Alberg de Xanascat situat al Pic de l’Àliga.
 
Està previst que el nou telecabina entri en funcionament la propera temporada d’hivern. Aquesta nova instal·lació augmentarà significativament la capacitat de transport del telecabina.
 
Durant el període de renovació del telecabina, hi haurà un servei alternatiu amb vehicles tot terreny per als usuaris de l’alberg.  

FGC va licitar el passat mes d'agost, per més de 2.400.000€, la renovació del Telecabina Coma del Clot de Vall de Núria. Veure enllaç,
 
Per a més informació de Vall de Núria: www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny