Notícia

La instal·lació del sistema GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu s'endarrereix a 2020

El ministre de Foment espanyol ha declarat a 30a Trobada Empresarial al Pirineu que els estudis de viabilitat no estaran acabats abans d'un any,

aeroport,La Seu d\'Urgell
La instal·lació del sistema GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu s'endarrereix a 2020 Autor/a: Wikipedia
L'aeroport d'Andorra-la Seu haurà de continuar esperant per tenir el sistema GPS que ha de permetre l'aterratge de vols comercials. Almenys fins a l'abril del 2020. El ministre de Foment espanyol ha declarat a la ràdio-televisió andorrana que els estudis de viabilitat no estaran acabats abans d'un any, però el cap de Govern es mostra esperançat que els resultats siguin positius.


Ni aquesta primavera, ni tampoc a la tardor, tal com havia assenyalat l'ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros. La implantació del sistema GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu haurà d'esperar, com a mínim, deu mesos més.

I amb tot, les garanties d'èxit no estan assegurades, segons informa avui la televisió andorrana. Així ho ha manifestat el ministre de Foment espanyol en funcions, José Luis Ábalos, a la seva arribada a la cloenda de la 30a Trobada Empresarial al Pirineu, remarcant que hi ha molts inconvenients tècnics i que la seguretat és prioritària.

Si es compleixen els terminis, els estudis estarien acabats l'abril de l'any vinent. Hi col·laboren diverses empreses, administracions i entitats, fins i tot suïsses, donada la semblança orogràfica del territori.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny