Notícia

Les novetats de La Parva per a l'hivern 2019

Set nous restaurants, descomptes amb el pagament de targetes Visa i noves activitats per a tota la família

la parva,aerea
Les novetats de La Parva per a l'hivern 2019 Autor/a: La Parva
Així es presenta a La Parva l'hivern 2019. Tot i que encara no està anunciada la data d'obertura, a pocs dies o setmanes d'iniciar-se, s'han anunciat les novetats per a la present temporada.


La Parva va anunciar algunes de les seves novetats per a la temporada d'hivern 2019, entre les quals destaca el descompte en els pagaments amb targeta Visa. Durant la temporada hi haurà la promoció de 2x1 en el forfet diari i lloguer d'equip de ski & snowboard de dilluns a dimarts, un 50% de descompte en el forfet diari els dimecres i dijous, i un 15% de descompte en classes, lloguer d'equips i forfet la resta de la setmana.

Nous restaurants

L'estació d'esquí donarà la benvinguda a 7 nous restaurants. Es tracta d'El Montañés Cafè, Vell Guineu, Mi Gloria, Ulrich, La tiendita Cafè, Ski Burger i el retorn d'un vell conegut, el restaurant Cafè Olímpico.

Segons informa la direcció de La Parva als mitjans de comunicació xilens, una altra de les novetats importants passa per l'adquisició d'una nova trepitjaneu. Tot i que no s'especifica model ni marca, es destaca que amb ella es tractarà més àrea esquiable de pistes diàriament i amb menor temps.

Activitats per a tota la família

Com ja és tradició, aquest any novament es realitzarà el xou nocturn de focs artificials i la baixada de torxa. A més, per als aficionats al futbol s'oferiran activitats relacionades a la Copa Amèrica. També s'han programat competicions FIS, el campionat Nacional de Freeride (Junior i Sènior) i esdeveniments especials per als dies de l'Infant, del Pare i Medi Ambient, de la mateixa manera que una sèrie d'activitats pensades en els més petits per les seves vacances d'hivern.

Preus forfets

El preu dels forfets a La Parva aniran des dels $ 49.000 (aprox. 61,81 euros) adults (de 13 a 59 anys) en temporada alta fins als $ 35.000 (aprox. 44,15 €) en temporada baixa. La temporada alta a La Parva es considera tots els caps de setmana, festius i el període comprès entre el 8 de juliol i el 16 d'agost. La temporada baixa del centre d'esquí es considera de dilluns a divendres, excepte festius i el període comprès entre el 8 de juliol i el 16 d'Agost. (Vegeu tarifes oficials en aquest enllaç).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny