Notícia

La innovadora HP Racing Midlayer Jacket concedeix a Helly Hansen el German Design Award 2019

La HP Racing Midlayer és la jaqueta ideal per a equips i per als qui que busquen un autèntic estil marí

HP Racing Midlayer Jacket,helly hansen
La innovadora HP Racing Midlayer Jacket concedeix a Helly Hansen el German Design Award 2019 Autor/a: Helly Hansen
Helly Hansen ha estat guardonada amb un dels majors premis en disseny de producte, el German Design Award. Dissenyada per garantir la mobilitat i el confort, la guanyadora del premi, la jaqueta HP Racing Midlayer Jacket, és disponible tant en versions femenina com masculina, incorpora el nou Aïllament LifaLoft ™ de Primaloft. Ha Estat reconeguda pel seu excel·lent disseny de producte en la categoria d'esports, activitats outdoor i lleure.

Amb els més elevats estàndards de qualitat en l'hora de seleccionar els guanyadors, els German Design Awards sigueixen un precís procés de nominació. En forma part un grup d'experts en les àrees dels negocis, l'educació i la ciència, així com del disseny industrial. Només aquells productes i dissenys que destaquen sobre els altres competidors són escollits per classificar-se.
En aquesta edició, el premi va rebre un total de 5.400 candidatures provinents de tot el món, un creixement molt notable des del llançament dels premis l'any 2012. Després de dos dies de reunió, el jurat del German Design Council va seleccionar la HH HP Racing Midlayer Jacket por ser un "disseny àgil, robust i ecològic". En paraules del jurat, "la jaqueta HP Racing Midlayer aprofita els materials més moderns per crear una opció altament funcional per a l'ambient marí. Acabada amb DWR, la jaqueta és més sostenible que les peces que utilitzen fluoro carboni, el que la converteix en guanyadora del premi 2019 ".
 
El director gerent de Categoria de Vela de HellyHansen, ØyvindVedvik, el nostre equip de disseny va aprofitar l'experiència de la marca a la innovació del disseny aplicat a la indústria de la nàutica i va introduir l'últim desenvolupament de HellyHansen en matèria d'aïllament, la LifaLoft ™. La LifaLoft ™, menys voluminosa i més lleugera, proporciona més calor en funció d'un major nombre de bosses d'aire microscòpiques que capturen i retenen la calor. L'exterior de la jaqueta està dissenyada amb teixits HellyTech® impermeables, paravent i transpirable que, combinats amb l'aïllament, proporcionen un rendiment de màxima elasticitat. Els aspectes tècnics combinats amb la comoditat i la versatilitat del HPRacingMidlayer, fan que aquesta jaqueta sigui ideal per a equips, així com per a aquells que busquen un autèntic estil marí.

"Per a l'equip de disseny i per a mi és un honor ser mereixedors del GermanDesignAwards", diu Vedvik. "Representa un veritable testimoni del nostre compromís en la fabricació d'equips professionals per ajudar les persones a mantenir-se i sentir-se amb vida. La informació i els comentaris que rebem dels professionals amb els quals col·laborem ens empeny a crear la millor roba per als que trien passar el seu temps en els entorns més durs del planeta. Ens sentim molt orgullosos."

P.V.P. recomanat HPRacingMidlayerJacket i W HPRacingMidlayerJacket: 190 €.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial