Notícia

La Comissió d'Urbanisme d'Aran dóna el vist-i-plau al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina de Baqueira

Per contra ha deixat en suspens l'aprovació d'una nova bassa destinada a innivació

baqueira,telecadira,teso,mina,zona,argulls-©ivansanz
La Comissió d'Urbanisme d'Aran dóna el vist-i-plau al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina de Baqueira Autor/a: Diaridelaneu.cat
Una de freda i una de calenta. L'òrgan col·legiat d'urbanisme a la Val d'Aran dóna llum verda al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina de l'estació de Baqueira-Beret. Per contra ha deixat en suspens l'aprovació d'una nova bassa destinada a proveir la innivació d'un sector de l'estació.


La Comissió territorial d'Urbanisme d'Aran ha deixat en suspens l'aprovació d'una nova bassa destinada a innivació per a un sector de l'estació d'esquí de Baqueira-Beret i la ratificació d'un pla per a construir 27 habitatges al nucli de Bagergue, a Naut Aran (Val d'Aran).

L'objectiu és que aquests expedients es tornin a debatre al juliol, quan ja estarà constituït el nou ajuntament després de les eleccions municipals del 26-M.

A la sessió d'aquest dilluns també s'ha donat llum verda al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina, situat a la zona d'Argulls i que té una longitud d'1,5 quilòmetres. Es tracta d'un telecadira de 3 places pinça fixa, instal·lat l'any 1988. Tot i que no està confirmat quan s'inciaran les obres de substitució sí que se sap que el nou telecadira que substituirà el vell Teso dera Mina serà un desembragable de 6 places i que seguirà el mateix traçat.

A la sessió d'aquest dilluns també s'ha aprovat la reforma dels restaurants de les cotes 1.500 i 2.200 de Baqueira i l'execució d'una nova terrassa, així com també l'ampliació d'un magatzem destinat a taller a la cota 1.800 del complex.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial