Notícia

La Comissió d'Urbanisme d'Aran dóna el vist-i-plau al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina de Baqueira

Per contra ha deixat en suspens l'aprovació d'una nova bassa destinada a innivació

baqueira,telecadira,teso,mina,zona,argulls-©ivansanz
La Comissió d'Urbanisme d'Aran dóna el vist-i-plau al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina de Baqueira Autor/a: Diaridelaneu.cat
Una de freda i una de calenta. L'òrgan col·legiat d'urbanisme a la Val d'Aran dóna llum verda al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina de l'estació de Baqueira-Beret. Per contra ha deixat en suspens l'aprovació d'una nova bassa destinada a proveir la innivació d'un sector de l'estació.


La Comissió territorial d'Urbanisme d'Aran ha deixat en suspens l'aprovació d'una nova bassa destinada a innivació per a un sector de l'estació d'esquí de Baqueira-Beret i la ratificació d'un pla per a construir 27 habitatges al nucli de Bagergue, a Naut Aran (Val d'Aran).

L'objectiu és que aquests expedients es tornin a debatre al juliol, quan ja estarà constituït el nou ajuntament després de les eleccions municipals del 26-M.

A la sessió d'aquest dilluns també s'ha donat llum verda al projecte de substitució del telecadira Teso dera Mina, situat a la zona d'Argulls i que té una longitud d'1,5 quilòmetres. Es tracta d'un telecadira de 3 places pinça fixa, instal·lat l'any 1988. Tot i que no està confirmat quan s'inciaran les obres de substitució sí que se sap que el nou telecadira que substituirà el vell Teso dera Mina serà un desembragable de 6 places i que seguirà el mateix traçat.

A la sessió d'aquest dilluns també s'ha aprovat la reforma dels restaurants de les cotes 1.500 i 2.200 de Baqueira i l'execució d'una nova terrassa, així com també l'ampliació d'un magatzem destinat a taller a la cota 1.800 del complex.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny