Notícia

El Bike Park de Vallnord-Pal-Arinsal, el primer en obrir de forma diària

A partir del 14 de juny i fins al 8 de setembre s'obre a diari en horari de 10h a 18h30

El Bike Park de Vallnord-Pal-Arinsal, el primer en obrir de forma diària
El Bike Park de Vallnord-Pal-Arinsal, el primer en obrir de forma diària Autor/a: Vallnord
L’estació de la Massana ja va inaugurar al mes de maig la part inferior del Bike Park durant els caps de setmana i ara, a partir del 14 de juny, obrirà diàriament tots els seus circuits. El Mountain Park també inaugurarà la seva temporada oferint totes les activitats per a nens i adults fins al 8 de setembre. L’horari d’obertura serà de 10h a 18h30.


Vallnord-Pal-Arinsal iniciarà diàriament la temporada d’estiu de Bike Park amb l’obertura del 100% dels seus circuits (29 en total) i 4 de 6 remuntadors disponibles.  Pel que fa al Mountain Park, inauguren la temporada amb el 71% d’activitats disponibles tant per adults com per a infants. I com sempre, com a zones especials, també podran trobar-se amb el Pump Track, la practice i fun zone així com l’escola de Bike per a aquells que vulguin seguir aprenent en el món del Bike.
 
En restauració, també estaran disponibles tots els restaurants previstos segons obertura. En total, els clients podran gaudir de la gastronomia a 5 restaurants distribuïts en el sector de Pal. Una alternativa per gaudir d’una bona nit de cap de setmana són els sopars al Pla de la Cot, que des de fa dues setmanes, ja està disponible segons demanda els dissabtes. A més, aquest dissabte els clients podran veure el partit de Rugby al restaurant entre l’Stade Toulousain (equip patrocinat per Vallnord) i l’ASM Clermont Auvergne. Per accedir, els clients podent pujar caminant o a través de la Summer Retrack que funciona com a l’hivern.
 
Primer cap de setmana d’esdeveniment d’alt nivell: Maxiavalanche

El cap de setmana vindrà acompanyat de la Maxiavalanche, la cursa on riders professionals i amateurs de diverses categories (Europe Cup, Challenger, Amateurs i e-Bike). A partir del divendres 14 de juny i durant tot el cap de setmana, els participants i usuaris podran gaudir d’un esdeveniment que circula per tota Europa durant l’estiu. La sortida massiva es realitzarà al Pic del Cubil i terminarà al poble de la Massana.
 
Bike Park disponible per a entrenaments de la Copa del Món

Vallnord-Pal-Arinsal
tindrà disponible els circuits de la Copa del Món fins alguns dies abans del seu tancament per a la preparació dels circuits. En la prova de descens, el riders podran entrenar fins al 16 de juny i en la prova de Cross-Country, fins al 30 de juny.
 
Apostant pel medi ambient

Des de fa alguns anys, Vallnord-Pal-Arinsal s’involucra per aconseguir una estació neta i realitza diferents accions de conscienciació per aconseguir que tothom respecti la natura. Aquest dimecres, els treballadors s’han unit per la recollida de brossa en diferents punts del sector de Pal, des del Pic de Cubil fins a la Caubella.

Més informació sobre Vallnord-Pal-Arinsal
http://www.vallnord.com/pal-arinsal

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny