Notícia

La Col·lecció Outdoor Lifestyle Fjord til Fjell de Helly Hansen, des de l'oceà a les muntanyes

Helly Hansen
La Col·lecció Outdoor Lifestyle Fjord til Fjell de Helly Hansen, des de l'oceà a les muntanyes Autor/a: Helly Hansen
El temps lliure a l'exterior és una part fonamental de la identitat nacional. La legislació disposa que un és lliure de gaudir del paisatge de qualsevol lloc, independentment de qui sigui el propietari de la terra, mentre es mostri respecte per la natura i els altres. L'orgull noruec de Helly Hansen es demostra en la nova col·lecció Outdoor Lifestyle Fjord til Fjell dissenyada per anar a qualsevol lloc, des de l'oceà al cim de les muntanyes i a qualsevol lloc intermedi.

Els entusiastes de l'aire lliure d'avui dia busquen mantenir-se connectats en lloc d'allunyar-se tot. L'esbarjo a l'aire lliure és inclusiu i passar temps a l'exterior és més vist com una oportunitat social que com una fuita de la civilització. Fjord til Fjell reuneix els consumidors moderns en el seu propi terreny amb estils, ajustaments i teles que són apropiats per a la ciutat, per viatjar o per a l'aire lliure.

El Movann Wool Insulated Vest, disponible per a home i dona, està dissenyat amb l'aïllament de llana noruega 100% Lavalan, que és molt suau i càlida. Els panells tècnics a l'esquena i el pit amb revestiments DWR afegeixen un element de protecció davant els canvis de temps.
PVP recomanat: 180 €

helly%20hansen%20movann_wool_ins_vest2

Els Maridalen shorts per a home i dona ofereixen confort i rendiment amb teixits duradors, d'assecat ràpid i elàstics, butxaques cargo i butxaques de mà per guardar equipament i objectes essencials.
PVP recomanat: 75 €

Els Vippa Walk shorts per a home tenen un tir de 28cm amb un tall actiu. Són d'assecat ràpid i estan fets amb un teixit lleuger i transpirable. PVP recomanat: 70 €

Les camises de màniga llarga Lokka per a home i dona afegeixen un gir modern al tartan tradicional. Cada camisa està feta amb una barreja lleugera de polièster i cotó amb un tacte setinat.
PVP recomanat: 90 €

helly%20hansen%20lokka

La samarreta per a dona Malla en polièster elàstic té una silueta afavoridora i està adornada amb estampats de pins i flors escandinaves. PVP recomanat: 50 €
helly%20hansen%20w_malla_tshirt_slow
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial