Notícia

Pal Arinsal té previst invertir 3 milions d’euros de cara a la temporada 2019-20

Dels 3 milions que s'invertiran aquest estiu, 1,6 són aportats per la societat EMAP i 1,4 ho són pel Comú de La Massana

margarita,arinsal
Pal Arinsal té previst invertir 3 milions d’euros de cara a la temporada 2019-20 Autor/a: Diaridelaneu.cat
El comú de la Massana farà una aportació d’1,4 milions d’euros a EMAP. Aquest import, sumat als 1,6 aportats per la mateixa estació, es destinarà a la neu produïda i a la millora de pistes. Pal-Arinsal ja fa set temporades que tanca amb beneficis, per la qual cosa pot tirar endavant un pla d’inversions que es completa amb l’aportació del comú, propietari únic de la societat.


El Comú de la Massana va donar llum verda ahir a un crèdit extraordinari d’1,4 milions d’euros que s’aportaran a EMAP (Pal-Arinsal). Segons explica avui la premsa andorrana (el Periòdic d'Andorra i Ara Andorra), la societat que gestiona l’estació de Pal Arinsal té previst invertir un total de 3 milions d’euros aquest estiu per fer millores de cara a la temporada d’hivern.

Entre les millores hi haurà l’ampliació d’algunes pistes, en el servei de restauració i en la xarxa de producció de neu. Igualment, també s’han previst una sèrie d’inversions en serveis informàtics, sistemes d’informació, indicadors i sistemes de gestió a nivell financer de l’estació. Les obres començaran el mes de juliol o agost.

Des de fa 7 temporades Pal Arinsal genera beneficis i té capacitat d’inversió gràcies als recursos propis. Dels 3 milions que s'invertiran aquest estiu, 1,6 són aportats per la societat EMAP i 1,4 ho són pel Comú de La Massana, igualment propietari de l'estació d'esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots