Notícia

La Cambra de comerç d'Andorra presentarà el projecte de l'aeroport aquesta propera setmana

Els seus dos objectius són facilitar el trasllat de persones i mercaderies fora de la Unió Europea

avio,motor,ala,norwegian
La Cambra de comerç d'Andorra presentarà el projecte de l'aeroport aquesta propera setmana Autor/a: Diaridelaneu.cat
La Cambra de Comerç presentarà, dimecres vinent, el projecte d'aeroport en territori andorrà. Miquel Armengol, president de l'organisme, ho ha avançat a la ràdio-televisió del país. Assegura que els seus dos objectius són facilitar el trasllat de persones i mercaderies fora de la Unió Europea, i que servirà per atreure turisme de luxe i que serà complementari al de La Seu d'Urgell.


A pocs dies de presentar el projecte d'aeroport en territori andorrà, la Cambra de Comerç d'Andorra encara està a l'espera d'algun informe escrit. Tot apunta que seran favorables i que donaran llum verd a la viabilitat de construir una infraestructura com aquesta.

El president de la patronal, Miquel Armengol, no ha volgut avançar-ne detalls, però ha remarcat a la ràdio-televisió andorrana que seria complementari a l'aeroport d'Andorra-la Seu i que podrien funcionar tots dos alhora. L'actual de La Seu disposa d'un radi d'acció de mil quilòmetres per a avions regionals, mentre que el que s'hauria de construir a Grau Roig tindria un radi entre 6.000 i 7.000 quilòmetres.

Assegura que els seus dos objectius són facilitar el trasllat de persones i mercaderies fora de la Unió Europea, i que servirà per atreure turisme de luxe i que serà complementari al de La Seu d'Urgell.

El projecte es presentarà públicament dimecres vinent, amb la presència de tècnics especialistes de les empreses que han elaborat els estudis.

I sobre els estudis per a la connexió ferroviària amb els dos estats veïns, van per bon camí, però més a poc a poc, si bé es tracta d'un projecte més ambiciós i complex. De moment ja s'han començat a establir converses amb la Unió Europea.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny