Notícia

Vallter 2000 preveu remodelar part de la zona de debutants

De moment està licitada la renovació de la cinta transportadora i a la tardor es preveu actuar en la neu produïda

cinta transportadora,debutants,vallter
Vallter 2000 preveu renovar la cinta transportadora de Morens II Autor/a: Diaridelaneu.cat
Vallter començarà aquest estiu, o a molt estirar a la tardor, la remodelació de la zona de debutants. Es preveu la renovació de la cinta transportadora de la pista Morens i invertir en la renovació de la xarxa de neu produïda.


L'estació de Vallter 2000 té previst invertir en la renovació de part de la zona de debutants de l'estació. De moment està licitada la substitució de l'actual cinta transportadora de la pista Morens II i la renovació de la xarxa de producció de neu al sector de debutants.

La cinta transportadora actual, amb una llargada de 134 metres, va ser instal·lada l'any 2006. Es preveu substituir-la per una nova cinta equipada amb coberta, el que permetrà més comoditat als seus usuaris en situacions de meteorologia adversa, com ara vent o nevades.

Les obres començaran aquest estiu. El pressupost de sortida en el concurs públic per renovar l'esmentada cinta transportadora de la pista és d'un màxim de 360.000,00 € sense incloure l'IVA. La previsió és que estigui instal·lada a mitjans del mes de novembre, a pocs dies de començar la nova temporada.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny