Notícia

El BikePark de Les Angles obrirà cada dia a partir d'aquest cap de setmana

La Mordoride, la prova de descens clàssica de l'estació, enguany se celebrarà els dies 27 i 28 de juliol

El BikePark de Les Angles obrirà cada dia a partir d'aquest cap de setmana
El BikePark de Les Angles obrirà cada dia a partir d'aquest cap de setmana Autor/a: Les Angles
El Bike-park de Les Angles ha anunciat l'obertura diària de les instal·lacions a partir del dissabte 6 de juliol. Està prevista una obertura ininterrompuda fins al diumenge 1 de setembre.


El BikePark del Capcir, que va obrir el darrer cap de setmana de juny i el primer de juliol, ara ja té previst obrir ininterrompudament a partir del 6 de juliol i així fins al diumenge 1 de setembre. A partir d'aleshores les instal·lacions estaran obertes els caps de setmana dels dies 7 i 8 de setembre i del 14 i 15 de setembre. Els horaris d'obertura seran de 09.15 h a 17.00 h (última pujada).

Els esdeveniments més importants al Bike-Park per al 2019

L'esdeveniment més important al Bike-Park de Les Angles és La Mordoride, una competició de descens que talla l'alè quan se'ls veu baixar per la negra Mordor. Aquest any la prova serà els dies 27 i 28 de juliol. És una prova que puntua a la Copa Regional Occitanie i a la Copa Catalana de descens.

Enguany a l'agenda s'hi incorpora la prova Girls On Tracks. Serà un descens cronometrat a celebrar els dies dissabte 17 i diumenge 18 d’agost i és organitzat pel Club MTB de Les Angles.

Pistes del Bike-Park

El Bike Park dels Angles ofereix pistes per a tots els nivells, amb 10 pistes de descens (DH) i 2 pistes d'enduro, tot plegat amb un desnivell que arriba als 500 m i fins a 50 quilòmetres de pistes, accessible amb el telecabina de Les Pèlerins.

La Frodon, una verda de 5.3 km, pista fàcil que ens condueix pel bosc tot superant obstacles accessibles per a tots els nivells i combinant zones lúdiques amb ponts i àrees de pic-nic.

La Sauron, nova pista negra inaugurada l'any passat, de 500 m de recorregut i un desnivell de 300 m.

La Gandalf, de 4.9 km, pista blava en la qual ja s'hi requereix un bon nivell tècnic, amb zones equipades amb ponts basculants, corbes peraltades, salts i àrees de 'pic-nic.

La Pista Aragorn, de 5.75 km, pista blava de DH marathon. Un recorregut tècnic en terrenys molt variats. Zona amb obstacles com taules, hoops, salts, i corbes peraltades, també compta amb zones de pic-nic.

Pista Izangard, de 4.8 km, pista vermella, tècnica, sobre una cresta de pedres, un recorregut amb ponts i passarel·les i amb una zona de trial entre rocs que finalitza en una zona boscosa preciosa.

I la mítica Mórdor, de 2.6 km, la pista negra per excel·lència d'Els angles. És una pista molt difícil, que demana i requereix un alt nivell tècnic.

A banda, cal recordar l'existència dels 2 itineraris enduro per a famílies, en les quals podrem gaudir d'un paisatge, molt variat, amb les pistes Les vallées du Soula (9.8 km, pista verda) i la pista els sources de l'aude (7.5 km, pista blava). Finalment esmentar la Zona North Shore, d'accés des de la pista Gandalf.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial