Notícia

El BikePark de Les Angles obrirà cada dia a partir d'aquest cap de setmana

La Mordoride, la prova de descens clàssica de l'estació, enguany se celebrarà els dies 27 i 28 de juliol

El BikePark de Les Angles obrirà cada dia a partir d'aquest cap de setmana
El BikePark de Les Angles obrirà cada dia a partir d'aquest cap de setmana Autor/a: Les Angles
El Bike-park de Les Angles ha anunciat l'obertura diària de les instal·lacions a partir del dissabte 6 de juliol. Està prevista una obertura ininterrompuda fins al diumenge 1 de setembre.


El BikePark del Capcir, que va obrir el darrer cap de setmana de juny i el primer de juliol, ara ja té previst obrir ininterrompudament a partir del 6 de juliol i així fins al diumenge 1 de setembre. A partir d'aleshores les instal·lacions estaran obertes els caps de setmana dels dies 7 i 8 de setembre i del 14 i 15 de setembre. Els horaris d'obertura seran de 09.15 h a 17.00 h (última pujada).

Els esdeveniments més importants al Bike-Park per al 2019

L'esdeveniment més important al Bike-Park de Les Angles és La Mordoride, una competició de descens que talla l'alè quan se'ls veu baixar per la negra Mordor. Aquest any la prova serà els dies 27 i 28 de juliol. És una prova que puntua a la Copa Regional Occitanie i a la Copa Catalana de descens.

Enguany a l'agenda s'hi incorpora la prova Girls On Tracks. Serà un descens cronometrat a celebrar els dies dissabte 17 i diumenge 18 d’agost i és organitzat pel Club MTB de Les Angles.

Pistes del Bike-Park

El Bike Park dels Angles ofereix pistes per a tots els nivells, amb 10 pistes de descens (DH) i 2 pistes d'enduro, tot plegat amb un desnivell que arriba als 500 m i fins a 50 quilòmetres de pistes, accessible amb el telecabina de Les Pèlerins.

La Frodon, una verda de 5.3 km, pista fàcil que ens condueix pel bosc tot superant obstacles accessibles per a tots els nivells i combinant zones lúdiques amb ponts i àrees de pic-nic.

La Sauron, nova pista negra inaugurada l'any passat, de 500 m de recorregut i un desnivell de 300 m.

La Gandalf, de 4.9 km, pista blava en la qual ja s'hi requereix un bon nivell tècnic, amb zones equipades amb ponts basculants, corbes peraltades, salts i àrees de 'pic-nic.

La Pista Aragorn, de 5.75 km, pista blava de DH marathon. Un recorregut tècnic en terrenys molt variats. Zona amb obstacles com taules, hoops, salts, i corbes peraltades, també compta amb zones de pic-nic.

Pista Izangard, de 4.8 km, pista vermella, tècnica, sobre una cresta de pedres, un recorregut amb ponts i passarel·les i amb una zona de trial entre rocs que finalitza en una zona boscosa preciosa.

I la mítica Mórdor, de 2.6 km, la pista negra per excel·lència d'Els angles. És una pista molt difícil, que demana i requereix un alt nivell tècnic.

A banda, cal recordar l'existència dels 2 itineraris enduro per a famílies, en les quals podrem gaudir d'un paisatge, molt variat, amb les pistes Les vallées du Soula (9.8 km, pista verda) i la pista els sources de l'aude (7.5 km, pista blava). Finalment esmentar la Zona North Shore, d'accés des de la pista Gandalf.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny