Notícia

Cerro Catedral i La Hoya, les primeres estacions d'Argentina unides per un forfet

Catedral Alta Patagonia i La Hoya comercialitzen el seu passi Catedral Flexi2, l'únic passi multidestinació d'Argentina

Imatge d'arxiu de l'estació de Cerro Catedral
Imatge d'arxiu de l'estació de Cerro Catedral
Catedral Alta Patagonia i La Hoya, dues estacions d'esquí de la Patagònia, esdevenen les primeres de l'Argentina en compartir domini esquiable mitjançant un forfet. Us ho expliquem.


El món de la neu i l'esquí tendeix, a tot el món, a la unió i col·laboració entre estacions d'esquí. Per aquesta temporada d'hivern a l'hemisferi sud això és exactament el que faran dos centres hivernals de l'Argentina.

Es tracta de FlexiPass, un forfet de cinc dies o més que ofereixen a les estacions de Cerro Catedral i La Hoya, i que servirà per fer servir en qualsevol de les dues estacions. Això sí, s'haurà de fer servir en dies no consecutius.

A la pràctica es tracta del primer passi "conjunt" entre dues estacions argentines. La col·laboració ha estat possible després que els concessionaris de La Hoya (Esquel) hagin estat, des d'aquesta tardor passada, els mateixos que gestionen l'estació de Cerro Catedral (San Carlos de Bariloche).

Les dues estacions d'esquí estan separades per 300 km de la famosa Ruta 40. Entre San Carlos de Bariloche i Esquel la distància es redueix a 284 km, o el que és el mateix, unes 3,5 hores de cotxe.

La Hoya obre demà dissabte

Fa pocs dies que la temporada de neu ha començat a Sud-amèrica i, de fet, algunes estacions encara no han obert. Una d'aquestes és precisament La Hoya, que té previst fer-ho demà, 5 de juliol. A només 12 quilòmetres d'Esquel, el centre d'esquí ofereix 14 quilòmetres de pistes i 645 metres de desnivell.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista