Notícia

Les carreteres del Berguedà, una magnífica opció per als entrenaments de l'equip de fons andorrà

Els andorrans han estat a Castellar de n’Hug practicant roller-ski abans de viatjar al Blink Festival de Noruega

rollerski,roller,castellar
Els andorrans han estat a Castellar de n’Hug practicant roller-ski abans de viatjar al Blink Festival de Noruega Autor/a: FAE
L’equip de fons, d’estada a Castellar de n’Hug abans de viatjar al Blink Festival de Noruega. L’entrenament ha consistit en sessions de roller-ski, ciclisme, físic i força.
 
 
 

Irineu Esteve, Carola Vila, i els joves Quim Grioche i Ona Ferrando van realitzar la setmana passada una estada de concentració a Castellar de n’Hug, al Berguedà (Catalunya). L’equip andorrà d’esquí de fons va realitzar una concentració en la qual es van treballar els aspectes físics de la pretemporada. L’entrenament va consistir en sessions de roller-ski, ciclisme, físic i força, seguint les dinàmiques de les concentracions en sec.
 
Ara l’equip ha passat avui per Barcelona per fer revisions mèdiques, per tornar després al Principat per continuar amb la preparació a casa, abans del viatge de Noruega per disputar el Blink Festival de roller-ski. En aquest cas, seran Carola Vila i Irineu Esteve els que viatjaran al país nòrdic. Seran allà del 26 de juliol al 3 d’agost combinant entrenaments amb la competició. El Blink Festival es disputa del 31 de juliol al 3 d’agost, amb la participació en la prova dels 60km clàssic i la Lysebotn Opp (pujada).
 
L’any passat, Esteve va ser 40è en la prova llarga, la Blink Classics, de 60km, amb un crono de 2:18:02.1, a 7:10.5 del vencedor, que va ser el rus Alexander Bolshunov. En la Lysebotn, el vencedor va ser Simen Hegstad amb 27:53,2, mentre que Irineu Esteve va finalitzar 20è amb 30:40,7, a 2:47,5.
 
Per la seva part, en l’edició 2018, a la carrera de 20km femenina júnior amb sortida en massa, Carola Vila va ser 6ª. L’andorrana va marcar un crono de 54:43.3, a 2:19.5 de la vencedora, Linn Ravndal (52:23.8), i a 5 segons de la cinquena plaça, de Live Mannsåker (54:38.5). A la prova dels 7,5km, Carola Vila va finalitzar 7ª amb un crono de 42:44,6, a 2:22,2 de la guanyadora, Kristin Austgulen (40:22,4).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots