Notícia

Pal esdevé un referent en activitats d'estiu a nivell europeu

L'estiu ja els suposa un 10% de la facturació global

Pal esdevé un referent en activitats d'estiu a nivell europeu
Pal esdevé un referent en activitats d'estiu a nivell europeu Autor/a: Vallnord
Les activitats d'estiu ja representen el 10% de la facturació de Pal. A la recta final de la temporada d'estiu l'estació de La Massana, a Andorra, ja supera en un 13% la facturació de l'any passat en el mateix període. De fet, amb aquest percentatge de facturació que es realitza durant l'estiu Pal passa a ser un referent a nivell europeu.


Queda lluny aquell estiu de 2001, quan l'estació d'esquí de Pal iniciava una arriscada aventura: convertir una estació d'esquí en una estació de bicicletes de muntanya. Els Inicis van tenir el seu punt d'experimentals però la veritat és que en pocs anys l'aposta es va demostrar encertada, i el bikepark, epicentre de les activitats d'estiu, va ser prosperant i guanyant popularitat.

Gairebé 20 anys més tard Pal espera tancar la temporada d'estiu amb 2 milions d'euros de facturació, un 13% més que en el mateix període del 2018. Així ho ha declarat el seu director, Josep Marticella, a la ràdio televisió andorrana, que també afirma que en els resultats hi han contribuït el bon temps i la varietat d'activitats que ofereix l'estació d'esquí a l'estiu.

Això situa Pal en els primers llocs de les estacions europees que millor rendiment treuen de les activitats en aquesta època de l'any. Marticella ha explicat que a les estacions d'esquí franceses amb glacera, l'estiu els suposa un 5% de la facturació. Si se'ls resta la facturació de les activitats a la glacera el percentatge baixa al 2% de facturació. Que Pal arribi al 10,5% els posiciona, doncs, com a líders a nivell europeu en aquest àmbit.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny