Notícia

Zvejnieks trenca a Barcelona el domini alemany de l'Alpí en línia

Resultats de la segona jornada d'alpí en línia als Rollers Games de Barcelona

alpi,linia
Zvejnieks trenca a Barcelona el domini alemany de l'Alpí en línia Autor/a: N. Olano
La segona jornada d’Alpí ha acabat amb sorpresa, després que el letó Miks Zvejnieks s'hagi proclamat aquest dimecres campió del món en Eslàlom Gegant. Amb el seu or al circuit del Parc de Montjuïc-Passeig del Migdia, Zvejnieks ha trencat el ple alemany no només en ors, sinó també en les altres posicions del podi. La vencedora en categoria femenina ha estat l'alemanya Manuela Schmohl.

Zvejnieks ha sorprès els patinadors alemanys i ha culminat les dues mànegues de l’Eslàlom Gegant amb un temps de 46,93 segons, classificant-se per davant de Moritz Doms (47,36) i Sven Ortel (47,45). A excepció del letó, els vuit primers classificats han estat alemanys en una prova en què Doms i Ortel han sumat els seus segones medalles als WRG2019 després de l'or i el bronze d'ahir dimarts a la Combinada.

L'hegemonia alemanya sí que s'ha mantingut en la categoria femenina. Manuela Schmohl, amb un temps de 49,09 segons, ha obtingut la medalla d'or en Eslàlom Gegant, superant així als seus compatriotes Ann-Krystina Wanzke (49,20) i Lara Kögel (49,98) en una prova on les set primeres classificades han estat alemanyes. Per Schmohl aquesta ha estat la seva segona medalla a Barcelona. Dimarts va ser bronze a la Combinada.

Els millors espanyols a l'Eslàlom Gegant d'aquest dimecres han estat Ainhoa Mellado, novena, i David Alaiz, desè, en les seves respectives categories.

Demà dijous 11 de juliol tindrà lloc la tercera jornada a Alpí, on els patinadors alemanys arriben amb 11 medalles de 12 possibles.

De Wrg2019

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny