Notícia

Quin nom li posaries al nou telecadira d'Espot?

Campanya de FGC en marxa perquè els veïns i usuaris d'Espot puguin escollir el nom del nou telecadira

cartell,campanya
Campanya perquè els veïns i usuaris d'Espot podran triar el nom del nou telecadira Autor/a: Grup FGC
Els veïns i usuaris d'Espot podran triar el nom del nou telecadira. Des d’avui i fins a l’1 d’agost, Espot posa en marxa un concurs per escollir el nom del nou telecadira, que està previst que entri en funcionament la temporada d’hivern 2019-2020. Es farà el sorteig d’un forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé entre els participants.


L’estació de muntanya d’Espot, ubicada al Pallars Sobirà, inicia avui, i fins a l’1 d’agost, un concurs pel qual els veïns i usuaris podran escollir el nom del nou telecadira que entrarà en funcionament la propera temporada d’hivern. Les votacions es podran fer a través de la web d’Skipallars, d’Espot i Port Ainé i de les xarxes socials de les estacions, on caldrà votar entre tres noms diferents, tots ells arrelats al territori:
 
La Roca (últim nom que tenia el telecadira)
Estanyets (nom de la zona on arriba el telecadira, cota 2000)
Pui de Linya (nom de la muntanya situada al costat de l’estació, on abans de la seva  posada en marxa ja s’hi feien competicions esportives).
 
L’opció amb més vots serà la seleccionada i entre els participants se sortejarà un forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé per a l’hivern 2019-2020. Les bases es poden consultar a través de la pàgina web del concurs (enllaç directe: feu clic aquí per votar.). La persona guanyadora s’anunciarà el 2 d’agost, a través de la pàgina web i de les xarxes socials d’SkiPallars.
Porta d’entrada al Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Amb la instal·lació del nou telecadira, l’estació d’Espot continua apostant per la dinamització del territori i per la promoció del valors associats a les estacions de muntanya, com són la biodiversitat, el paisatge, la natura, l’esport, la salut i el lleure en família.
 
Ubicada al Pallars Sobirà, l’estació d’Espot és la porta d’entrada al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i contribueix clarament a la divulgació i al coneixement d’aquest espai natural, així com a la divulgació del paisatge i de la cultura del Pirineu. Poder gaudir del territori esdevé un eix cabdal de l’estratègia de les estacions de muntanya d’FGC, que aposten per la promoció del territori més enllà de les activitats que es poden fer a la mateixa estació i per la seva diversificació. D’aquesta manera, les instal·lacions d’Espot són conegudes arreu per l’equilibri de l’estació entre l’oferta lúdica, destinada a famílies i grups d’amics, i la seva vocació esportiva en l’organització de grans competicions internacionals, tant d’esquí alpí com telemarc.
 
Tot plegat es fa duent a terme una acció empresarial responsable i sostenible. La sostenibilitat és un dels quatre eixos estratègics de l’Agenda 10/30 d’FGC, on la lluita contra el canvi climàtic i la millora de la qualitat de l’aire esdevenen objectius transversals en la seva activitat. FGC es posiciona com agent tractor del canvi del model energètic a Catalunya vers l’energia verda, tot reforçant els aspectes de salut vinculats a la mobilitat en transport públic i a la pràctica del lleure de muntanya.
 
Per a més informació: www.espotesqui.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista