Notícia

Baqueira preveu reforçar la innivació al Pla de Beret

Aprovada la construcció d'una nova bassa d'aigua per a la producció de neu entre el Clot der Os i Dossau

dossau,beret
Baqueira reforçarà la innivació al Pla de Beret Autor/a: Baqueira
El departament de Territori i sostenibilitat va aprovar la setmana passada la construcció d'una nova bassa d'aigua per a la producció de neu al sector de Beret. La instal·lació tindrà una forma adaptada a l’orografia del terreny i mesures de reducció de l’impacte paisatgístic. Proveïrà d'aigua la innivació al sector del Pla de Beret.


La Comissió territorial d’urbanisme de la Val d’Aran va aprovar la setmana passada el projecte d’una nova bassa d’aigua destinada a produir neu al sector de Beret.
 
La bassa tindrà una superfície de 6 hectàrees i capacitat per a 200.000 m3. L’àmbit on es construirà se situa a uns 400 metres al nord-est de l’aparcament de les pistes d’esquí de Beret, entre la pista de Bonabé i els contraforts de la Montanha deth Dossau.
 
La bassa adoptarà una forma orgànica, adaptada a l’orografia del terreny, i la caseta de bombament serà soterrada. Igualment, el projecte inclou mesures de minimització del seu impacte paisatgístic, com ara la naturalització dels nous vessants que es generin amb la plantació de bosc de pi negre, la reposició de prat i la restauració de molleres.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny