Notícia

La Kids Race 2019 de La Molina ja té data: 3 d'agost

La Kids Race inclou fins a 5 categories: prebenjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils

btt,dh,la Molina,bike park
La Kids Race 2019 de La Molina ja té data: 3 d'agost Autor/a: La Molina
Torna la Kids Race de La Molina, la competició de BTT de les joves promeses del descens. La cita esportiva, dirigida a nens i nenes de 5 a 14 anys, tindrà lloc el proper dissabte 3 d’agost. Amb una àmplia oferta d’activitats d’estiu, fins al 15 de setembre La Molina ofereix diversió, natura i esport a l’aire lliure per a tots els públics, el que es tradueix en un impacte positiu en l’economia del territori.


El dissabte 3 d’agost, La Molina serà l’escenari d’una de les curses més apassionants de l’estiu: la Kids Race, que enguany celebra la seva onzena edició. La divertida competició s’ha consolidat com la festa del descens de referència pels menuts, on els infants de 5 a 14 anys podran gaudir d’una experiència trepidant, plena d’emocions i adrenalina, i vibrar pels diferents trams que configuren el recorregut.
 
Amb aquesta cita i un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, en funcionament a diari fins al 15 de setembre, La Molina esdevé un destí ideal on tothom pot gaudir d’unes vacances envoltades de natura, allunyats de la calor, i acompanyats d’amics o família. Com la resta d’estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), La Molina treballa intensament per promoure l’activitat en el territori, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa que s’amaga dins els espais de gran valor natural del territori català i ser la porta d’entrada als Parc Naturals.
 
Les joves promeses del descens se citen a La Molina
 
La Kids Race inclou fins a 5 categories: Prebenjamins (nascuts entre 2013 i 2014); Benjamins (nascuts entre 2011 i 2012); Principiants (nascuts entre 2009 i 2010); Alevins (nascuts entre 2007 i 2008) i Infantils (nascuts entre 2005 i 2006).
 
Les inscripcions, que es poden fer el mateix dia de la prova in situ o bé a través del web de La Molina, tenen un preu de 21€ i de 10,50€ amb el forfet de temporada; i inclouen un Pack de Benvinguda per als participants, botifarrada i entrada a la piscina.  
 
Programa:

De 9.00 a 10.00 h: Inscripcions a les oficines centrals de La Molina, al costat del Telecabina.
De 10.00 a 11.30 h: Entrenaments lliures.
12.00 h: Cursa.
13.00 h: Entrega de premis i botifarrada popular a la zona del llac.
 
Inscripcions: https://www.lamolina.cat/estiu/actualitat/esdeveniments/xi-kids-race/
 
Per a més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny