Notícia

La Kids Race 2019 de La Molina ja té data: 3 d'agost

La Kids Race inclou fins a 5 categories: prebenjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils

btt,dh,la Molina,bike park
La Kids Race 2019 de La Molina ja té data: 3 d'agost Autor/a: La Molina
Torna la Kids Race de La Molina, la competició de BTT de les joves promeses del descens. La cita esportiva, dirigida a nens i nenes de 5 a 14 anys, tindrà lloc el proper dissabte 3 d’agost. Amb una àmplia oferta d’activitats d’estiu, fins al 15 de setembre La Molina ofereix diversió, natura i esport a l’aire lliure per a tots els públics, el que es tradueix en un impacte positiu en l’economia del territori.


El dissabte 3 d’agost, La Molina serà l’escenari d’una de les curses més apassionants de l’estiu: la Kids Race, que enguany celebra la seva onzena edició. La divertida competició s’ha consolidat com la festa del descens de referència pels menuts, on els infants de 5 a 14 anys podran gaudir d’una experiència trepidant, plena d’emocions i adrenalina, i vibrar pels diferents trams que configuren el recorregut.
 
Amb aquesta cita i un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, en funcionament a diari fins al 15 de setembre, La Molina esdevé un destí ideal on tothom pot gaudir d’unes vacances envoltades de natura, allunyats de la calor, i acompanyats d’amics o família. Com la resta d’estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), La Molina treballa intensament per promoure l’activitat en el territori, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa que s’amaga dins els espais de gran valor natural del territori català i ser la porta d’entrada als Parc Naturals.
 
Les joves promeses del descens se citen a La Molina
 
La Kids Race inclou fins a 5 categories: Prebenjamins (nascuts entre 2013 i 2014); Benjamins (nascuts entre 2011 i 2012); Principiants (nascuts entre 2009 i 2010); Alevins (nascuts entre 2007 i 2008) i Infantils (nascuts entre 2005 i 2006).
 
Les inscripcions, que es poden fer el mateix dia de la prova in situ o bé a través del web de La Molina, tenen un preu de 21€ i de 10,50€ amb el forfet de temporada; i inclouen un Pack de Benvinguda per als participants, botifarrada i entrada a la piscina.  
 
Programa:

De 9.00 a 10.00 h: Inscripcions a les oficines centrals de La Molina, al costat del Telecabina.
De 10.00 a 11.30 h: Entrenaments lliures.
12.00 h: Cursa.
13.00 h: Entrega de premis i botifarrada popular a la zona del llac.
 
Inscripcions: https://www.lamolina.cat/estiu/actualitat/esdeveniments/xi-kids-race/
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial