Notícia

Més passos endavant per implementar el programa Esport Blanc Escolar

Autor/a: FCEH
El Departament d’Ensenyament i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat presentaran demà a la Seu d’Urgell, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, els consells comarcals, el Consell General d’Aran, els consells esportius i les estacions d’esquí, la prova pilot del programa “Esport Blanc Escolar” a les 9 comarques del Pirineu, en el marc del Pla Estratègic d’Esports d’Hivern de Catalunya, que s’està executant per iniciar en aquests esports la població infantil d’aquestes demarcacions.

La presentació tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda a la Sala de la Immaculada, situada al Centre Cultural les Monges, amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll; el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Oscar Cruz, i l’esquiadora de fons catalana Laura Orgué, que apadrina el programa. També hi seran presents representants dels consells comarcals, consells esportius, Ajuntaments, centres educatius i estacions d’esquí.

Programa Esport Blanc Escolar

El programa “Esport Blanc Escolar” és un programa institucional que té l’objectiu impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern, en les seves diferents modalitats, en la població infantil, fent una atenció especial a les comarques pirinenques. L’altra finalitat és la d’educar mitjançant l’esport a respectar, gaudir, conviure, estimar i conèixer les nostres muntanyes amb la complicitat del professorat dels centres d’ensenyament i dels tècnics d’esport.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny