Notícia

El Pirineu de Lleida es promociona als Països Baixos

La Diputació de Lleida aposta per difondre en premsa escrita d'Holanda el ràfting, el senderisme, el caiac i la bicicleta

rafting,rialp,noguera pallaresa
El Pirineu de Lleida es promociona als Països Baixos Autor/a: Ivan Sanz
Un periodista de la prestigiosa revista National Geographic Traveller d'Holanda visita durant tres dies el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Val d'Aran per tal d'elaborar un extens reportatge sobre l'oferta de turisme actiu, de natura i el patrimoni cultural dels Pirineus catalans.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida promociona als Països Baixos l'oferta de turisme actiu, el patrimoni cultural i els atractius naturals del Pirineu de Lleida per mitjà d'un viatge de premsa que porta a terme aquests dies un periodista de la prestigiosa revista National Geographic Traveller d'Holanda.

El periodista visitarà entre avui i dissabte el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Val d'Aran. Durant la seva estada pel Pirineu lleidatà practicarà activitats de turisme actiu, com ara el  ràfting i el caiac al Pallars Sobirà avui dijous. Demà divendres, a la Val d'Aran, farà una activitat d'escalada a la via ferrada de Les i posteriorment efectuarà una descoberta dels paisatges aranesos amb BTT. Dissabte es desplaçarà a la comarca de l'Alta Ribagorça, on practicarà senderisme al matí pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i a la tarda visitarà les esglésies romàniques de la Vall de Boí, per finalitzar la seva estada al Pirineu de Lleida gaudint de la baixada de falles al poble de Llesp.

Aquest viatge de premsa es porta a terme amb la col·laboració del Centre de Promoció Turística de Catalunya al Benelux i de les respectives oficines de turisme dels territoris que visita el periodista de National Geographic Traveller d'Holanda.

El "press trip" es reflectirà en un ampli reportatge sobre el conjunt de l'oferta de turisme actiu i de natura dels Pirineus catalans que es publicarà, d'una banda, a la revista impresa National Geographic Traveller del pròxim mes de setembre (amb uns 50.000 exemplars de tirada) i, de l'altra, a la pàgina de destinacions de l'edició on-line, com també a les diferents xarxes socials del periodista i de la publicació. En el seu viatge, el reporter també ha visitat la Cerdanya per la part del Pirineu de Girona.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny