Notícia

Vallnord-Pal-Arinsal millorarà els sistemes de connectivitat

L'estació de la Massana tanca una nova col·laboració amb Andorra Telecom que millorarà la connectivitat de l’estació en tots els àmbits

Pal,Agusti-garcia,Josep-Marticella,josep-Vilana
Presentació ahir de la nova col·laboració amb Andorra Telecom que millorarà la connectivitat de l’estació en tots els àmbits. Autor/a: Vallnord
EMAP i Andorra Telecom han signat un nou acord de col·laboració comercial en relació a la gestió de la totalitat de la xarxa de telecomunicació de Vallnord-Pal-Arinsal. L’acord inclou millores en servei, equipament i dispositius.


Amb l’objectiu de rendibilitzar les tasques de manteniment internes d’EMAP i com a conseqüència, poder oferir un millor servei al client final, Vallnord – Pal Arinsal ha signat un nou acord amb Andorra Telecom.  Aquest acord que inclou la gestió i supervisió per part d’Andorra Telecom de tots els serveis de telecomunicació de Vallnord-Pal-Arinsal. Es tracta dels serveis relacionats amb connectivitat, telefonia, xarxa wifi i internet.
 
Aquest nou acord, permetrà a Vallnord-Pal-Arinsall continuar amb la seva transformació digital en tots els aspectes de l’estació: des de la seva operativa diària en equip intern en les tasques de desenvolupament així com la innovació dels serveis oferts als clients finals. Amb aquesta nova estratègia, EMAP aconseguirà una xarxa de comunicació unificada, més estable i eficaç, i el més important, més segura per a l’equip i per als clients.
 
Aquesta nova relació, permetrà a Vallnord-Pal-Arinsal seguir amb la seva transformació en l’àrea digital. L’objectiu principal de l’estació de la Massana és consolidar una xarxa de comunicació que sigui més estable i robusta per poder oferir un servei que permeti la millora de l’atenció envers al client. Andorra Telecom és actualment l’empresa que disposa del coneixement més ampli i especialitzat per a fer possible aquest tipus d’acord.
 
L’acord tindrà en compte millores en serveis, equipaments i dispositius de l’estació massanenca. A partir d’ara, tot el manteniment i gestió dels dispositius, passaran a ser gestionats per Andorra Telecom amb l’objectiu de poder aconseguir una millora en la rentabilitat de l’equip intern així com una millor agilitat i gestió dels dispositius. Pel que fa les xarxes comunicatives de Pal-Arinsal, aquestes passaran a estar unificades per tal de poder obtenir una informació integral de tots els serveis que s’ofereixen. Finalment en serveis, l’estació podrà oferir productes més personalitzats i adaptats a les necessitats dels seus clients.
 
Es tracta d’una col·laboració que permetrà a Andorra Telecom expandir la seva estratègia de serveis per personalitzats i adaptats al requeriments de les empreses  però a la vegada, permetrà a Vallnord-Pal-Arinsal centrar-se en les necessitats dels seus clients i oferir una major qualitat.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny