Notícia

Acotant dades i proves per identificar l'autor del sabotatge als telecadires de Pal

Les investigacions confirmen la sospita que es tracta d'un antic treballador de l'estació d'esquí de Pal

la serra, telecadira,pal
Acotant dades i proves per identificar l'autor del sabotatge als telecadires de Pal Autor/a: Diaridelaneu.cat
Poc a poc, i després de 8 mesos des que es va produir el sabotatge als telecadires de Pal, es van acotant dades i proves per identificar l'autor del sabotatge als telecadires de Pal. Dimarts es va fer la reconstrucció del sabotatge a Pal per confirmar el modus operandi i les sospites de com van actuar els sabotejadors de l'acció.


Molta feina feta i de manera discreta en les investigacions per identificar el sospitós, o sospitosos, del sabotatge als cables dels telecadires de l'estació d'esquí de Pal. Segons informen avui els digitals andorrans Diari d'Andorra i Altaveu, la policia andorrana ha estat fent un treball minuciós, voluminós i discret. Passats gairebé 9 mesos des del dia dels fets, les investigacions van fent el seu camí i es van acotant, cada vegada més, algunes dades claus per identificar els sabotejadors.

D'una banda, ja es tenen identificades les plaques de matrícula dels vehicles que van circular a determinades hores per la zona de la carretera del Coll de la Botella i, de l'altra, s'ha fet un ampli control de les comunicacions -amb triangulació dels repetidors d'Andorra Telecom que hi ha a la zona- per determinar quins telèfons es van connectar a la cobertura de la zona. Tot apunta cap a una persona, un antic treballador de l'estació que ja no resideix al país i que si es confirma l'autoria es requerirà cooperació internacional per tal de poder posar-lo davant les autoritats judicials andorranes.

Recordar, però, que el novembre passat ja es va interrogar el principal sospitós, de nacionalitat espanyola, per part de la policia del país. En un primer interrogatori ho va negar tot (veure notícia).
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial