Notícia

Neilson renova l'acord amb l'Aeroport de Lleida-Alguaire per seguir portant esquiadors britànics al Pirineu

El touroperador posarà a la venta 10.000 paquets turístics, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes

alguaire,aeroport,avions,neilson,thomas-cook
Neilson renova l'acord amb l'Aeroport de Lleida-Alguaire per seguir portant esquiadors britànics al Pirineu Autor/a: ACN
Lleida-Alguaire es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de la operativa de Neilson, incloent l'acord amb l'Aeroport de Reus per dies amb la presència de boira intensa a Alguaire. A més, Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l'Aeroport de Lleida-Alguaire, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes.


Els vols del touroperador britànic Neilson tornaran per novè any consecutiu a l'Aeroport de Lleida-Alguaire la temporada d'hivern 2019-2020, després que la companyia hagi renovat el compromís amb l'aeroport lleidatà. Amb l'acord, Lleida-Alguaire es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de la operativa de Neilson, incloent l'acord amb l'Aeroport de Reus per dies amb la presència de boira intensa a Alguaire, per tal que els passatgers puguin arribar a la destinació final sigui quin sigui l'aeroport a on aterrin. Per la seva banda, Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l'Aeroport de Lleida-Alguaire, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes. Neilson repeteix aeroport per la rapidesa en gestionar l'arribada del passatgers fins a destinació final. També, posen de relleu que la gestió de maletes i passaports és més àgil que en un altre aeroport de dimensions més grans, així com la rapidesa en la facturació i temps d'espera del passatgers per a la tornada.

Així mateix, se sumarà a la operativa de Neilson l'altre operador, Quality Travel, que porta esquiadors suecs durant la temporada d'hivern al Pirineu.

Actualment l'Aeroport de Lleida-Alguaire, gestionat per Aeroports de Catalunya, està en plena operativa d'estiu, amb vols a Mallorca, Menorca i Eivissa operats per Air Nostrum, els divendres i diumenges.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny