Notícia

Neilson renova l'acord amb l'Aeroport de Lleida-Alguaire per seguir portant esquiadors britànics al Pirineu

El touroperador posarà a la venta 10.000 paquets turístics, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes

alguaire,aeroport,avions,neilson,thomas-cook
Neilson renova l'acord amb l'Aeroport de Lleida-Alguaire per seguir portant esquiadors britànics al Pirineu Autor/a: ACN
Lleida-Alguaire es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de la operativa de Neilson, incloent l'acord amb l'Aeroport de Reus per dies amb la presència de boira intensa a Alguaire. A més, Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l'Aeroport de Lleida-Alguaire, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes.


Els vols del touroperador britànic Neilson tornaran per novè any consecutiu a l'Aeroport de Lleida-Alguaire la temporada d'hivern 2019-2020, després que la companyia hagi renovat el compromís amb l'aeroport lleidatà. Amb l'acord, Lleida-Alguaire es compromet a oferir els serveis necessaris per a la funcionalitat de la operativa de Neilson, incloent l'acord amb l'Aeroport de Reus per dies amb la presència de boira intensa a Alguaire, per tal que els passatgers puguin arribar a la destinació final sigui quin sigui l'aeroport a on aterrin. Per la seva banda, Neilson posarà a la venta 10.000 paquets turístics que passaran per l'Aeroport de Lleida-Alguaire, que també inclouran estacions d'esquí catalanes, a part de les andorranes. Neilson repeteix aeroport per la rapidesa en gestionar l'arribada del passatgers fins a destinació final. També, posen de relleu que la gestió de maletes i passaports és més àgil que en un altre aeroport de dimensions més grans, així com la rapidesa en la facturació i temps d'espera del passatgers per a la tornada.

Així mateix, se sumarà a la operativa de Neilson l'altre operador, Quality Travel, que porta esquiadors suecs durant la temporada d'hivern al Pirineu.

Actualment l'Aeroport de Lleida-Alguaire, gestionat per Aeroports de Catalunya, està en plena operativa d'estiu, amb vols a Mallorca, Menorca i Eivissa operats per Air Nostrum, els divendres i diumenges.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial