Notícia

L'intercanvi de forfets d'esquí a l'hivern per als clients arriba ara als bikeparks

Vallnord-Pal-Arinsal signa un conveni amb Val di Sole i beneficia als seus clients oferint fins a 5 forfets de dia al Bike Park italià

bicicleta,descens,DH
Vallnord-Pal-Arinsal signa un conveni amb Val di Sole i beneficia als seus clients oferint fins a 5 forfets de dia al Bike Park italià. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Vallnord Bike Park la Massana i Daolasa Bike Park Val di Sole han establert un conveni que afirma que els clients que disposin del forfet de temporada d’estiu Bike Park i Ski&Bike  podran sol·licitar fins a 5 forfets de dia a Val di Sole, i viseversa. Així, els riders que de Vallnord-Pal-Arinsal podran gaudir d’uns dies de forma gratuïta del Bike Park a Italia.  


Vallnord Bike Park La Massana ha tancat un acord amb el Bike Park italià, Daolasa Bike Park Val di Sole amb l’objectiu d’establir una promoció conjunta per aquest estiu 2019. Per a tots els clients amb forfet de temporada d’estiu Bike Park i Ski&Bike de Vallnord Pal Arinsal o forfet de temporada d’estiu 2019 de Bike Park Val di Sole, podran demanar fins a 5 forfets de dia per gaudir-los a l’altra estació. Els forfets s’atorgaran a les persones propietàries del passi i seran nominals.
 
Aquests forfets de dia es podran sol·licitar directament a les oficines d’atenció al client del Bike Park corresponen i serà necessari un document vigent d’identificació així com el forfet de temporada per poder demostrar la validesa d’aquests passis. Aquest acord serà vàlid fins al 29 de setembre del 2019, data de tancament de Daolasa Bike Park Val di Sole.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny