Notícia

Segon incendi en 15 dies a l'estació d'esquí de Chapelco

L'incendi ha destruït completament una botiga de lloguer de roba i equips d'esquí


Ratxa sinistra a l'estació de Chapelco. Aquest matí s'ha incendiat una botiga de lloguer de roba i equips i fa gairebé dues setmanes va cremar completament el restaurant Antulauquen.


Nou incendi en Chapelco, a San Martín dels Andes. Segons els mitjans locals es tracta d'una botiga de lloguer de roba i equips de neu, amb una sucursal a Sant Martí dels Andes.

Segons informa el digital Rionegro, el sinistre ha començat aquest matí, al voltant de les 9.30, i tres dotacions de bombers hi han treballat per controlar-lo. L'incendi ha destruït completament el local, situat al peu de pistes i conegut amb el nom d'Austria Ski Ranch, però no ha afectat al normal funcionament de l'estació d'esquí.

Segons informen just abans de l'incendi s'han escoltat dues explosions que correspondrien a bidons de combustible. El foc s'ha expandit ràpidament, obligant als clients a fugir, fins i tot descalços.

El 26 de juliol, fa gairebé dues setmanes es va incendiar el restaurant Antulauquen, situat a la cota 1600 de Chapelco. El foc va causar danys totals a l'estructura i els motius de l'incendi encara no han estat senyalats.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial