Notícia

Segon incendi en 15 dies a l'estació d'esquí de Chapelco

L'incendi ha destruït completament una botiga de lloguer de roba i equips d'esquí


Ratxa sinistra a l'estació de Chapelco. Aquest matí s'ha incendiat una botiga de lloguer de roba i equips i fa gairebé dues setmanes va cremar completament el restaurant Antulauquen.


Nou incendi en Chapelco, a San Martín dels Andes. Segons els mitjans locals es tracta d'una botiga de lloguer de roba i equips de neu, amb una sucursal a Sant Martí dels Andes.

Segons informa el digital Rionegro, el sinistre ha començat aquest matí, al voltant de les 9.30, i tres dotacions de bombers hi han treballat per controlar-lo. L'incendi ha destruït completament el local, situat al peu de pistes i conegut amb el nom d'Austria Ski Ranch, però no ha afectat al normal funcionament de l'estació d'esquí.

Segons informen just abans de l'incendi s'han escoltat dues explosions que correspondrien a bidons de combustible. El foc s'ha expandit ràpidament, obligant als clients a fugir, fins i tot descalços.

El 26 de juliol, fa gairebé dues setmanes es va incendiar el restaurant Antulauquen, situat a la cota 1600 de Chapelco. El foc va causar danys totals a l'estructura i els motius de l'incendi encara no han estat senyalats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista