Notícia

Enquesta tancada: el telecadira La Roca d'Espot conservarà el nom de La Roca

L'enquesta per posar nom al telecadira va sumar 1.114 respostes, de les quals el 42% van optar per conservar el nom

la roca,telecadira,espot
El telecadira La Roca d'Espot conservarà el nom de La Roca Autor/a: Skipallars
'Quin nom li posaries al nou telecadira d'Espot?' Aquest era el nom de la campanya que FGC va posar en marxa perquè els veïns i usuaris d'Espot puguessin escollir entre 3 opcions el nom del nou telecadira. L'enquesta es va iniciar el 21 de juliol i es va tancar l'1 d'agost. Finalment hi han participat 1.114 persones que majoritàriament han optat per conservar el nom.


Fins a 1.114 veïns i usuaris d'Espot han pogut votar entre 3 opcions per escollir el nom del nou telecadira. L'enquesta es va iniciar el 21 de juliol i s'ha tancat l’1 d’agost. De les 3 opcions, que eren La Roca (últim nom que tenia el telecadira), els Estanyets (nom de la zona on arriba el telecadira, cota 2000) i Pui de Linya (nom de la muntanya situada al costat de l’estació, on abans de la seva  posada en marxa ja s’hi feien competicions esportives), la primera ha rebut el 42,37% dels vots, la segona el 37,97% i la tercera el 20,83%.

D'entre tots els votants de l'enquesta s'ha sortejat un forfet per a la temporada 2019-20 i el guanyador ha estat Jose Luís Catalan Oliete.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny