Notícia

Una esllavissada a la carretera d'Andorra obliga a tallar l'accés al Principat des de Catalunya

El despreniment s'ha produït a l'altura de la Borda Sabater, el que obliga a haver d'entrar al país per França

esllavissada,pedres,cg-1,n-145
Una esllavissada a la carretera d'Andorra obliga a tallar l'accés al Principat des de Catalunya Autor/a: Kevin Ribeiro via Andorra Difusio
Una esllavissada a la CG-1, a la zona d'obres situada davant del centre comercial Punt de Trobada, a la borda Sabaté de Sant Julià de Lòria, ha obligat a tallar els dos sentits del trànsit a primera hora d'aquest dissabte. L'accés a Catalunya ha quedat interromput mentre les forces i cossos de seguretat i protecció civil treballen a la zona. No hi ha hagut ferits. Encara es desconeix quant de temps romandrà tallat l'eix viari.


Una esllavissada talla des de primera hora del matí d'aquest dissabte l'accés a Andorra des de Catalunya. Segons informa el departament de Mobilitat del govern andorrà, l'incident s'ha produït a las carretera CG-1, a l'altura de la Borda Sabater, i obliga a impedir la circulació dels vehicles. En aquest sentit, des del Servei Català de Trànsit també han restringit el pas dels vehicles que es dirigien cap al Principat a l'N-145, a les Valls de Valira (Alt Urgell). D'aquesta manera, l'únic accés al país s'ha de fer per la frontera franco-andorrana.

Segons informa AndorraDifusió ha estat poc després de les 6 del matí quan una esllavissada a la zona d'obres davant del Punt de Trobada a la borda Sabaté de Sant Julià de Lòria ha suposat que s'hagi d'evacuar el centre comercial i tallar els dos sentits del trànsit de l'accés cap a La Seu d'Urgell.

Aquest dissabte al matí continuen caient pedres, que s'han dipositat primer a la bassa de l'obra, però han arribat fins al centre comercial. També s'ha tallat el subministrament elèctric de Juberri i Fontaneda.irigien cap al Principat a l'N-145, a les Valls de Valira (Alt Urgell). D'aquesta manera, l'únic accés al país s'ha de fer per la frontera franco-andorrana.

Esllavissada-punt-de-trobada-foto-andorraDifusio
Les pedres han travessat la carretera i han arribat davant mateix del Punt de Trobada (Foto: AndorraDifusio).
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial