Notícia

Una esllavissada a la carretera d'Andorra obliga a tallar l'accés al Principat des de Catalunya

El despreniment s'ha produït a l'altura de la Borda Sabater, el que obliga a haver d'entrar al país per França

esllavissada,pedres,cg-1,n-145
Una esllavissada a la carretera d'Andorra obliga a tallar l'accés al Principat des de Catalunya Autor/a: Kevin Ribeiro via Andorra Difusio
Una esllavissada a la CG-1, a la zona d'obres situada davant del centre comercial Punt de Trobada, a la borda Sabaté de Sant Julià de Lòria, ha obligat a tallar els dos sentits del trànsit a primera hora d'aquest dissabte. L'accés a Catalunya ha quedat interromput mentre les forces i cossos de seguretat i protecció civil treballen a la zona. No hi ha hagut ferits. Encara es desconeix quant de temps romandrà tallat l'eix viari.


Una esllavissada talla des de primera hora del matí d'aquest dissabte l'accés a Andorra des de Catalunya. Segons informa el departament de Mobilitat del govern andorrà, l'incident s'ha produït a las carretera CG-1, a l'altura de la Borda Sabater, i obliga a impedir la circulació dels vehicles. En aquest sentit, des del Servei Català de Trànsit també han restringit el pas dels vehicles que es dirigien cap al Principat a l'N-145, a les Valls de Valira (Alt Urgell). D'aquesta manera, l'únic accés al país s'ha de fer per la frontera franco-andorrana.

Segons informa AndorraDifusió ha estat poc després de les 6 del matí quan una esllavissada a la zona d'obres davant del Punt de Trobada a la borda Sabaté de Sant Julià de Lòria ha suposat que s'hagi d'evacuar el centre comercial i tallar els dos sentits del trànsit de l'accés cap a La Seu d'Urgell.

Aquest dissabte al matí continuen caient pedres, que s'han dipositat primer a la bassa de l'obra, però han arribat fins al centre comercial. També s'ha tallat el subministrament elèctric de Juberri i Fontaneda.irigien cap al Principat a l'N-145, a les Valls de Valira (Alt Urgell). D'aquesta manera, l'únic accés al país s'ha de fer per la frontera franco-andorrana.

Esllavissada-punt-de-trobada-foto-andorraDifusio
Les pedres han travessat la carretera i han arribat davant mateix del Punt de Trobada (Foto: AndorraDifusio).
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial