Notícia

El perímetre del CAR de Sant Cugat esdevindrà una pista d'esquí sobre rodes

D'aquest tipus d'instal·lacions d'entrenament en sec hi ha referent a Font Romeu

panoramica,car-sant cugat,esqui de fons,esqui sobre rodes,roller ski
El perímetre del CAR de Sant Cugat esdevindrà una pista d'esquí sobre rodes Autor/a: CAR Sant Cugat
El CAR de Sant Cugat disposarà d'un circuit d'esquí de rodes per a entrenament d'esquí de fons, Biatló, Para-biatló, Para-Esquí de fons. La instal·lació forma part del projecte amb què el Govern català vol preparar el CAR com a centre de tecnificació d'esports d'hivern. Està previst que el nou programa del CAR comenci el 2020.


La Secretària general d'Esports de la Generalitat de Catalunya i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat tenen previst adaptar les instal·lacions de Sant Cugat als entrenaments per a esports de neu. El projecte es va presentar a principis del mes de juliol i es preveu que tingui un cost d'entre 2,5 i 3 milions d'euros.

Un circuit d'esquí de fons sobre rodes formarà part d'aquest projecte amb el qual el Govern català vol preparar el CAR com a centre de tecnificació d'esports d'hivern. El circuit estarà vinculat a la candidatura Pirineus-Barcelona2030, però la construcció d'aquest circuit perimetral de les actuals instal·lacions del CAR, es farà igualment al marge de si hi ha candidatura o no. Sobre plànols el circuit d'esquí de fons segueix en bona part el perímetre exterior del centre d'alt rendiment.

El referent de Font Romeu

D'aquest tipus d'instal·lacions d'entrenament en sec hi ha referent a Font Romeu. L'any 2012 l'estació d'esquí alpí i nòrdic de Font Romeu, va posar en marxa una pista de rollerski de 2,2 km amb un camp de tir, per a la pràctica del Biatló. Està situat a 1.800 m. i se'l considera un referent al sud d'Europa, per altitud i per climatologia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny