Notícia

Romance, un dels primers tràilers de les pel·lícules que veurem aquesta tardor

Vídeo tràiler de la pel·lícula Romance ja disponible


Ens trobem en el compte enrere de la nova temporada de neu 2019-20, per a la qual ja queden menys de 100 dies perquè, si la meteorologia acompanya, tornem a esquiar. Així doncs la temporada 18-19, amb les seves imatges i vídeos ja comença a ser història pura. La bona notícia és que el material que es va enregistrar l'hivern passat ja ha començat a ser produït i enllestit per a pel·lícules que veurem aquesta tardor en els diferents festivals de cine especialitzats en neu.


Fa uns pocs dies que ja es poden veure alguns tràilers d'aquestes pel·lícules. Una d'aquestes és Romance, que inclou moltíssim contingut gràfic de freestyle. Només cal que veieu el tràiler entendre que el resultat final promet.

El gruix d'imatges que veiem ara de forma anticipada, i més endavant a la pel·lícula oficial, han estat capturades a SierraatTahoe, Califòrnia. Denver, Montana. Idaho. Riksgransen, Suècia. Minneapolis, MN. Finlàndia. Hokkaido. Sarajevo. Suïssa. Doblegar, O. MtBaker, WA. Columbia Britànica. Quebec i Utah.

Hi participen LucasStål Madison, Laurent De Martin, SämiOrtlieb, Chris Logan, Parker White, KeeganKilbride, KCDeane, Wiley Miller, WillWesson, NoahAlbaladejo, TannerRainville, KhaiKrepela, WillBerman, LucasWachs, Duncan Adams, McRae Williams, EmileBergeron, PhilCasabon, Tom Wallisch, MikeHornbeck, ThayneRich, RemcoKayser, AhmetDadali, Ben Smith, EthanSwadburg, LJStrenio, Colby Stevenson, KryptoSkierakaEirikMoberg, andFriends.

S'estrenarà el 21 de setembre a Denver, d'on és la productora, i pocs dies més tard es projectarà al festival High-Five d'Annecy, als Alps francesos, els dies 4,5 i 6 d'octubre. A les plataformes digitals de pagament hi estarà disponible a partir del mes d'octubre.

Una producció de Level1, que a agrupa cineastes, fotògrafs i dissenyadors dedicats en cor i ànima a capturar les millors imatges d'esquí en ambients de muntanya o urbans, documentar-les i produir-les amb l'objectiu de què esdevinguin produccions prèmium per a la pantalla gran, televisió o l'ordinador.

Més informació a: www.level1.ski
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial