Notícia

Angel Ros vol que Andorra participi en la candidatura catalana dels Jocs d'Hivern 2030

De confirmar-se la candidatura Pirineus-Barcelona2030, haurà de competir amb les ja confirmades de Sapporo, al Japó, Salt Lake City, als Estats Units

eslalom,paral·lel,el tarter,grandvalira,aliga
Angel Ros vol que Andorra participi en la candidatura catalana dels Jocs d'Hivern 2030 Autor/a: Oriol Molas
No és la primera vegada que Àngel Ros, ex alcalde Lleida, s'interessa pels jocs d'hivern al Pirineu. Si fa uns anys proposava una candidatura entre Lleida i el Pirineu de l'Aragó i Lleida, ara proposa que Andorra s'integri en la candidatura de Pirineus-Barcelona.


L'ambaixador d'Espanya a Andorra, Àngel Ros, diu treballar perquè el "país dels Pirineus" pugui participar en la candidatura catalana pels Jocs Olímpics d'hivern del 2030. Després de l'estiu estan programades algunes reunions per concretar-ho, segons avança la ràdio-televisió andorrana.

Ros creu que una candidatura olímpica dels Jocs d'hivern serviria perquè el Pirineu tingués més visibilitat internacional i és per aquest motiu que suggereix que Andorra hi participi acollint alguna competició.

En cas de confirmar-se la candidatura Pirineus-Barcelona2030, aquesta haurà de competir amb les ja confirmades de Sapporo, al Japó, Salt Lake City, als Estats Units, i una candidatura conjunta entre Àustria i Alemanya.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny